Кајгана фото-натпревари [општи дискусии]

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
дај ми ден да зеам воздух, бев на викенд у скопје уше не знам глаа кај ми е...

@Let 3 што стана со натпреваров? Од дамна немало тема за сликање:)

@Let 3 што стана со натпреваров? Од дамна немало тема за сликање:)
Ќе паузиаме тро летото, гледаш дека спласна ентузијазмот за натпревар, можи малце и поначесто е ставен секоја недела, можи треба да биде еднаш месецот, малце да одмориме па ќе продолжиме пак

Последно уредено:
Ќе паузиаме тро летото, гледаш дека спласна ентузијазмот за натпревар, можи малце и поначесто е ставен секоја недела, можи треба да биде еднаш месецот, малце да одмориме па ќе продолжиме пак
Натпреварот Кајгана готвач повторно е активен. Кога ќе почне новата ,,сезона" на Кајгана фото - натпреварот?

Натпреварот Кајгана готвач повторно е активен. Кога ќе почне новата ,,сезона" на Кајгана фото - натпреварот?
Mojт бе сунжеру, еве клај ја првата тема ти

Mojт бе сунжеру, еве клај ја првата тема ти
Во ред. Утре понеделнички ќе ја отворам темата. Само продолжуваме со една недела пријавување, една недела гласање или како?

Во ред. Утре понеделнички ќе ја отворам темата. Само продолжуваме со една недела пријавување, една недела гласање или како?
да така ќе одиме, може и теми кои веќе беа поставувани предходно

@Let 3 неможе да се прикачи слика во Кајгана галеријата. Уствари не ни има горе Галерија, има само Форуми и Членови. Кога ќе се врати галеријата?:)

@Let 3 неможе да се прикачи слика во Кајгана галеријата. Уствари не ни има горе Галерија, има само Форуми и Членови. Кога ќе се врати галеријата?:)
Имаме проблем со галеријата, ќе почекаме до понеделник па ако не се опраи, ќе ги ставаме фотографиите директно овде во постови и ќе продолжиме рокот на пријавување до следна недела

Зашо некад не напраите едно такмичење со слики од домашните приватни и интимни фото-натпревари и игри?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom