Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.382
- Поени од реакции
- 35.006
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Отворив посебен подфорум за Фото натпревари и игри... Очекувајте го првиот натпревар наскоро 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Улична фотографија што викаш на тоа?Еве асид ви дава зелено светло, моит да се почне
@sky темата останува природа? Зима? @sungerot bob ми делуваше ко веќе да имаш спремна фотка, бујрум
crazy like a monkey, happy like new year
Po kolku sliki?
Moze so mobilen?
Сакав да ја задржам и твојата прва идеја за зима па мислев зимска урбана фотка, како и да е тоа е!Улична фотографија што викаш на тоа?
Урбана фотографија мислам дека најдобро би било секој би можел да учествува, исто така имаме и прилика за тоа.
Ако веќе се чекаше на мене тогаш може да се пријавувате на тема: Урбана фотографија.
Сакав да ја задржам и твојата прва идеја за зима па мислев зимска урбана фотка, како и да е тоа е!
crazy like a monkey, happy like new year
Сега темата е Урбана фотографија? Колку време ќе имаме за сликање?![]()
Чекајте... Ќе има посебна тема за натпреварот.
Уште да се договориме за едно последно правило: Дали мора да бидат нови или може да бидат и постари фотографии?
Ама, како ќе знаеме дека фотографиите се нови, а не од лани? Јас сметам дека ова и не е баш најдобра идеја... Можеби е подобра да се дозволи учество на фотографии направени било кога, битно да се од членот. Сигурно нема да бараме оригинални фајлови со EXIF data од сите.... Затоа, сакам да го чујам мислењето на останатите (барем уште 3-4 члена) пред да продолжиме со натпреварите. Разгледајте ги правилата кои ги напишав детално и изјаснете се и по нив. Кога ќе се согласиме сите дека се е во ред, јас ќе ја отворам првата темаСпоред мене мислам дека би било најдобро да бидат нови фотографиите... Ќе отвориш ти тема или јас?![]()