StormAngel
Stormology
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 5.059
- Поени од реакции
- 244
- Локација
- Zurich, Switzerland
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
За прв пат и нешто вакво да се случи!
Е, неее...!
Е, неее...!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па зошто не ја ставиш Калимеро?Police напиша:Ne e fer samo adminisratori da stavaat sliki na postovi..
i kajgane e samo moja i imam slika i sega so praime? :?: :roll:
Acid напиша:Па зошто не ја ставиш Калимеро?Police напиша:Ne e fer samo adminisratori da stavaat sliki na postovi..
i kajgane e samo moja i imam slika i sega so praime? :?: :roll:Сите може да прикачуваат слики, не само админите. :wink:
FortunE напиша:Еве подетално Бисерке, ако не си се снашла до сега.
До копчето F12 на тастатурата имаш едно Prt Sc пишува. Кликнуваш на него и одма отвораш Paint (барем јас така правам, не знам дали може поинаку). Кога ќе ти се отвори празно, правиш само Ctrl+V и на екранот ќе го добиеш она кое си го имала на екран во моментот кога си стегнала на Prt Sc. Си правиш Save на тоа (најдобро во JPG формат) и после во Corel со Open отвораш она кое си го зачувала. После правиш со crop делот кој сакаш да го издвоиш и Save на крај. Толкуууу![]()
Само да не те збуни тоа дека кога ќе стегнеш на Prt Sc нема да ти се појави на екран ништо![]()