Кајгана добива печатено издание

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добар ремет нема што :nesvest:
Како и да е , добар одзив доби л`жгава , така да може да размислите и за печатено издание , зашто да не :helou:

значи да идам до најблиската трафика и да барам кајгана весник така ? :)

еј дечки конечно го решив судокуто еј... :vozbud:
и дајте кај мене во малскава продавница носете... далеку ми е тинекс :pos::pos::pos:

neeeee a jas otidov vo nekolku trafiki i baram i site zacudeno me gledaat ko od mars da sum...a ja ziva izraduvana deka ke ve ima ko vesnik...i deka ne najdov kaj mene u maalo mu pisav na eden drugar da otide do tineks,sea pak treba da mu pisam da ne ide...ccc,bravo zverovi ste nema sto,ova e najdobrata zaebancija so mi ja napraile...pozz

magazine3876281qv0.jpg

neeeee a jas otidov vo nekolku trafiki i baram i site zacudeno me gledaat ko od mars da sum...a ja ziva izraduvana deka ke ve ima ko vesnik...i deka ne najdov kaj mene u maalo mu pisav na eden drugar da otide do tineks,sea pak treba da mu pisam da ne ide...ccc,bravo zverovi ste nema sto,ova e najdobrata zaebancija so mi ja napraile...pozz
Зошто да не иде? :nesum:
Нека го земе весникот ако може да го најде. Мене многу ми се допаѓаат боите и квалитетот на хартијата. И илустрациите се супер, одговараат со текстовите!!!

:pos2::pos2::pos2:
Браво браво.......шегава ви беше ТОП немат шо.
А мојте да стајте на насловна микс од некој од коментариве на овие кои поверуваа.:pos::pos::pos::pos::pos::tapp:

Абе коклу одвас купија ? :) дајте мајко му за овие несреќниците споделете некој “скен“ :)

:pos2::pos2::pos2:
Браво браво.......шегава ви беше ТОП немат шо.
А мојте да стајте на насловна микс од некој од коментариве на овие кои поверуваа.:pos::pos::pos::pos::pos::tapp:
да да...добра идеја...:vozbud::vozbud::vozbud:
и мојте да напишите дек сум го решил судокуто :pos::pos::pos::pos::pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom