Кај ми е сонцето :(

• Креатор на темата Креатор на темата KIFFLA
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
хахахаха ц ц ц ц е е лудо овде хаха :pos2:

:tapp:................. Гилотина за плачкото :tapp:

Ако продолжи вака ќе стане популарен и од Мајкл Џексон :tv:

sea kaj so raboti go zaebavat mu velat kaj mi e pijackata
od muabeti imam razbrano oti go zaebavale na nekoj mu izval pistol:violent1:
e be grav mafija si a voedno i seljak

Поздрав до Граво од мене со песната.................

А бе најново шо разбрав. И ветил на сонцето дека ќе и купи веспа и зато му се смирила.Вистина е ова? :vozbud:

А бе најново шо разбрав. И ветил на сонцето дека ќе и купи веспа и зато му се смирила.Вистина е ова? :vozbud:

И јас како шо разбрав се смириле,ама не знам за веспава.Лелееее....:pos2: Абе малку е веспа,сонцево треба кола некоја поуба да си побара.

И јас како шо разбрав се смириле,ама не знам за веспава.Лелееее....:pos2: Абе малку е веспа,сонцево треба кола некоја поуба да си побара.
А бе или стан во Пелагонка така по вцентар или ништо подолу :)))

Само Чак Норис знае кај му е сонцето..

Ебати новинариве... За ова шо не се буните дека е шит-статија? :pipi: Кај ми е сонцето... Дефинитивно не е за во весник. Ми се сроза вкорен сликата за весников, најомилен ми е.:jaj:
Зошто шит-статија? Јас па ја оправдувам. Прво е во рубрика за забава, второ е за нешто што стварно се случува замараат и така повеќе од потребно за Кај ми е сонцето?
Подобро ова него дали и се виделе или не и се виделе гаќите на Бијонсе.

Замислете наредниве дена се појави јузер Gravo, или Nina, или Gravo <3 Nina, или нешто слично, направете комбинација сами.
:icon_cool

Замислете наредниве дена се појави јузер Gravo, или Nina, или Gravo <3 Nina, или нешто слично, направете комбинација сами.
:icon_cool
Јас искрено очекувам такво нешто и чудно ми е што уште не се појавил:toe:

Леле аманте бе луге остајте го човекот сигурно и вие сте молеле некого за нешто поради некоја причина ок типов претерал ама глупо е со навреди мислам луге сме сешто можи да се случи сеа паки толкав сеир песни па маици да печатат е стварно навредливо за некој што напрајл 15 минутна глупост какви глупости тресат во светов што треба да прајме секој ден ги гледаме на YOU TUBE и никому ништо.... затупени се тие што посветувет време за да навредат некој наместо да си ги гледаат сопствените животи... доволно е да те расположи за моментот.... Како би се чуствувале вие поради некој момент на афект или нешто слично да те снимаат па цела Македонија и пошироко и да ти се смеат ,гадно е.. не прави им го на другите она што не сакаш тебе да ти го прават...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom