Кај ми е сонцето :(

• Креатор на темата Креатор на темата KIFFLA
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Nina Siljanova напиша
вчера во 06:32
LELE PRESTANETE SITE ZNACI!!!!
tocno e deka gravo ima mal kur itu kur dali mozam da go kazam, posle to me naslaka vo peron, ama pak se smirivme, ako me sroza v koren. pateticen e gravo, placese ko pizda po telefon i go naebav jas ama pak sme zaedno i site neka puknat.

Ова е коментар од женска му на фејсбук.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: и уште го ремети женската :pos2::pos2::pos2::pos2:

Која мајка го родила овој ваков :tapp::tapp::tapp:

Ова не е кревање рејтинг, туку правење Ремет.

А така ли се викало.. Thanks for letting me know.. Има ремет што се поштува, а има ваков што е досаден и глупав, затоа што некој друго и не разбира. Ај баш чекам да видам до коа ќе трае Реметов со сонцето.. ц ц

Има само еден начин да го пронајде сонцето:
Hanging_Rope.jpg

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Nina Siljanova напиша
вчера во 06:32
LELE PRESTANETE SITE ZNACI!!!!
tocno e deka gravo ima mal kur itu kur dali mozam da go kazam, posle to me naslaka vo peron, ama pak se smirivme, ako me sroza v koren. pateticen e gravo, placese ko pizda po telefon i go naebav jas ama pak sme zaedno i site neka puknat.

Ова е коментар од женска му на фејсбук.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ауууууу и ваа не е читава

Ama humor... si se zamislil li kako moze celava ovaa hajka da deluva na glavnite likovi?
Јебига брат, нивни проблем си е тоа. Уште за тоа да се замарам ми фали. Како и да е, ова аудио парче ми го продолжи мене животот за 50-60 години.

Само што го ислушав.
Да му ебам педерот смрден.
Пишман сум што залудно ги изгубив 20 минути.

Ако се самоубие човеков ќе го носите на душа.

:pos2::pos2::pos2: хахаха песната хахахах:pos2::pos2::pos2: браво за типот што ја измислил.на место си е.хаха пукнав од смеење на последните неколку секунди :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom