Кај ги снема џенцките на форумов?!

• Креатор на темата Креатор на темата Zaphod Beeblebrox
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
^
Охриѓанка е испитав јас ... батали што глуми невина сега :icon_lol:

Ај машки не се жалете, барем сме неколку женски тука не сте барем без ич :pos::pos: бидете задоволни и со толку (не е важна количината туку квалитетот:smir:)

богами и ја имам приметено се губат у последно време. .ама мацедониан грл гледам се обидува да надокнади за сите :) П.С леандра е активна за неа неможете збор да кажете.. леандра магде мацедониан грл и вилско коњче мислам дека се најактивни

богами и ја имам приметено се губат у последно време. .ама мацедониан грл гледам се обидува да надокнади за сите :) П.С леандра е активна за неа неможете збор да кажете.. леандра магде мацедониан грл и вилско коњче мислам дека се најактивни

Се осеќам дискриминирано :)
Добро и онака повеќето мислат дека сум машко, штом ми се обраќаат со друже и брат.:pos:

Да не се фалам неможам да примам приватни пораки пошто ми е полно сандачето :tv:

Извини шо каснам ама зборам на телефон со неа, после ќе попраам муабет со тебе :icon_lol:

Се осеќам дискриминирано :)
Добро и онака повеќето мислат дека сум машко, штом ми се обраќаат со друже и брат.:pos:

Епа чим никој не се тепа за тебе, те частам утре кафе !? Само немој да испаднеш и ти некоја бивша .... :S

Епа чим никој не се тепа за тебе, те частам утре кафе !? Само немој да испаднеш и ти некоја бивша .... :S
Ако вака им се додворуваш на жениве у реалност, да претпоставам зашто си сингл :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom