Кај да најдам ацелератор за торент ?

• Креатор на темата Креатор на темата DANTE
  • Време на започнување Време на започнување

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Локација
Аеродром
Знам дека има ацелератори за обични рабори пример од досадно ми е на кајгана да го симнам клипчето со 600% побрзо! Ама сеа мене друго ми е филмот :vozbud: . Кај мозам да најдам ацелератор за торентот (ако постои) посо сакам да ми иде со дупла брзина или тродупла ако е тоа мозно ! Ај ве молам писете несо или дај фрлете некој линк навака! ФАЛА НА СИТЕ :zver:

такво нешто не постои,колку ја шо знам.downloadot ти иде толку брзо колку шо ти дават peer овите .не зависи ништо од тебе

Барај торенти со повеќе сидери (Seeders) и не ти треба акцелератор. Има акцелератори, само што клиент имаш?

Гола вода е тоа. Само можеш вирус да закачиш па да се масираш дупло!;)

Абе за вирус нема проблем користам доста добар антивирус (Norton System Works), а од клиентиве го користам Azureus онака добар е си фура како што треба само јас мислев нешо да не има побрзо од тоа!!!

Нема акцелератор мислам, се зависи од тоа колку seeders и leechers има...

Не постојат ацелератори за торенти. Брзината зависи, како што кажа Фантом од seeders и leechers. Но торентит можат да се симнуваат со брзина како со ацелератор. Моја препорака е да се користи Utorrent, но нјазажно е предходно да се подеси.:toe:

Јас така симнувам, ништо друго не ми е потребно.

uTorrent му е мајката.

Постои еден вид на акцелератор за P2P програми, но тоа е всушност само patch за Windows XP SP2. На овој линк: http://www.trustyfiles.com/help-sw-xpsp2.php има убаво објаснување како и линк до patch-от. Овозможува повеќе истовремени TCP/IP конекции, но истовремено и полесно ширење на вируси ако закачите некој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom