Кафулињата во БИТОЛА

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
ragazza напиша:
Kaj Begoto , Fx ili tri fx kako se vika , super latino muzice , ubaf svet i mnogu zabavno da i guzva ama top mestence e ...

Fx e тотално okay,само некако одат постари така?
А тоа Бегото...Хм...Не сум упатена каде е????

JeCILaDy напиша:
Инаку, сеа летово, најчесто си шеткам по Широк Сокак, или пак на кафица во Iguchi или Intermezzo.

Е тоа е само Широк Сокак останува или надвор по кафулињата што се по главната улица...Кафица ама не даваат ноќе кафица нигде не знам што им е филмот...Патем има некој ојдено Интермецо сега брзо ноќе или Игучи,како е шемата,немам ојдено (од оправдани причини) од јуни...Тогаш беше топ,а сега не знам не сум во тек,не бев свртена Бт,ама I'll be back

АуРоРа напиша:
Fx e тотално okay,само некако одат постари така?
А тоа Бегото...Хм...Не сум упатена каде е????
Ale istoto mestence e , prekarot na gazdata e to :) Postari sto znam jas ne sum bash mlada taka da mene super mi bese :)

АуРоРа напиша:
Е тоа е само Широк Сокак останува или надвор по кафулињата што се по главната улица...Кафица ама не даваат ноќе кафица нигде не знам што им е филмот...Патем има некој ојдено Интермецо сега брзо ноќе или Игучи,како е шемата,немам ојдено (од оправдани причини) од јуни...Тогаш беше топ,а сега не знам не сум во тек,не бев свртена Бт,ама I'll be back

Сеуште е топ. :) И има убај луѓе.

Море цело лето се неам в кафич свртено (т.е Бт се неам свртено),ја чекам Аурора и тетка ми Рагаца да дојдат да се оди негде,оти сама не ом. :) :)

`AnGe|4E` напиша:
Море цело лето се неам в кафич свртено (т.е Бт се неам свртено),ја чекам Аурора и тетка ми Рагаца да дојдат да се оди негде,оти сама не ом. :) :)

Штом ме чекаш мене готово лесно прајме:),само кажи кај ќе одиме пошо јас ама ич не сум во тек со Битолската шема.Колку шо успеав да напрам муабет со другари,изглеа нигде посебно не е,ама ај...Пиши ПП и се глеаме Бт...Вери Вери сун,пошо СКопје поќе не се доседва,а и Охрид бев 100 пати.

JeCILaDy напиша:
Сеуште е топ. :) И има убај луѓе.

Имало убај луге пошо тој на врата е филм и не ги пуштал сите.Мајтап.Ама Ко така да ме информираја од Бт

Многу ми се допаѓаше Deep мирно место, џез музика, ако имав добро друштво... подобро местенце нема... знаете некој некое слично??

А за забава ... навечер... хмм.. Позитив...

АуРоРа напиша:
Штом ме чекаш мене готово лесно прајме:),само кажи кај ќе одиме пошо јас ама ич не сум во тек со Битолската шема.Колку шо успеав да напрам муабет со другари,изглеа нигде посебно не е,ама ај...Пиши ПП и се глеаме Бт...Вери Вери сун,пошо СКопје поќе не се доседва,а и Охрид бев 100 пати.

Многу точно ти кажале. :pos2:

Vo park, vo park, najdi mesto zgodno, ako nema tamu odime na Fontana(posle 11)
A neizbezno e SHirok Sokak, a nazima mozi i Lektira
P.S: Nikoj ne go spomna Hard Rock na Orizo:icon_lol:

Ах,остај ти на фонтана.Не се сите за на фонтана.Кај можиш шмизлите на фонтана да ги пуштиш:pos2: Бтв.Те видов тебе Термос денес по корзото.

Незнам за кафичите... ааама Соренто (пицерија е) мх мх мх.. Такво нешо нема ни у Холувуд бе. Лепота од место.. Се залјубив јас. :wub:

mr_wicket напиша:
Незнам за кафичите... ааама Соренто (пицерија е) мх мх мх.. Такво нешо нема ни у Холувуд бе. Лепота од место.. Се залјубив јас. :wub:

Кажи, а? :):vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom