Кафетин - најдоброто апче од овие простори

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Порано ради синуси пиев аналгин и ми помагаше, после третиов пораѓај кој помина со цезареа добив опасни главоболки поради спиналката која ми ја акнаа у рбет, и коа ќе ме прсне глава и ден денес само кафетин може да ми ја смири :)
И Psyside кафетинот може да има последица на желудец и ако претеруваме и срце, но исто и кафето може да ти сјебе срце ако не пазиш колку пиеш.

:icon_mrgr:,,,,,sosema korektno ,,,,ima edni ushte pojaki za pojaki bolki,,no khm,,,,ne se za kazhuvanje,,,,ako nekoj ima nepodnoslivi bolki togash,,,i odat privatno ne e potrebna dupla recepta,,,
,,,a inaku ,,pa drushtvo ,,,,i chokolada ako se prejademe ke ni bide losho ,,,, a ne otrovi,,,,:ROFLMAO:

Порано ради синуси пиев аналгин и ми помагаше, после третиов пораѓај кој помина со цезареа добив опасни главоболки поради спиналката која ми ја акнаа у рбет, и коа ќе ме прсне глава и ден денес само кафетин може да ми ја смири :)
И Psyside кафетинот може да има последица на желудец и ако претеруваме и срце, но исто и кафето може да ти сјебе срце ако не пазиш колку пиеш.

Трет пораѓај?

Браво, браво.

А бе, чајчињааааааа

Divider, тоа е работен период беше, сеа кулираме :)) Бај д веј тенкју :pipi:
Сега си работиме, ама без производство само штанцаме хихихи ..

Ако, ако, време е за одмор после три :)

Ама, како бе глаобол?
И не го лечиш природно?
Има чајчиња и напивки од природни препарати кои помагаат бајаги за глаобол

Divider, како што ми кажа матичниот ми гинеколог, кога ја боцкале тоа анастезијата се има некое меурче воздух ослободено у пршленот и сега тоа демек праело некој притисок и незнам ти ја што и затоа доведува до мигренални болку во главата особено кај тилот малиот мозок... така да сто чаја ијам пиено џабе, само кафетин ми дига глава (оти коа ме боли неможам да ја кренам главата, така беше сега е полесно) ваљда се средува..

Divider, како што ми кажа матичниот ми гинеколог, кога ја боцкале тоа анастезијата се има некое меурче воздух ослободено у пршленот и сега тоа демек праело некој притисок и незнам ти ја што и затоа доведува до мигренални болку во главата особено кај тилот малиот мозок... така да сто чаја ијам пиено џабе, само кафетин ми дига глава (оти коа ме боли неможам да ја кренам главата, така беше сега е полесно) ваљда се средува..

Пу тибам анестезијата.
И нема ларе за меуро? да го боцни неој со шпенадле :)

Шега настрана, види ако не ти е решено, реши го.
Него, екстракт од жалфија (како она со кафетинот се рпави, жалфијата во малку вофда ја праиш тесто, и после кога ќе испари водата, ја збираш со лајченце), малку салвија, малку масло (ојле го викаше еден билкар) од маслинки (малсиново) и тоа како тинктура, по лајче и оп, смирение и спасение :)

А да земиш некој додаток за исхрана ништо не менувај само тоа.

:icon_mrgr:,,,,,,,,aj pak jas ,,,de bre lusi ,,vakov sluchaj ednash na milion,,,,no ako e toa taka ,,,so tek na vreme bolkite bi trebalo da gi snema ili popoleka intenzitetot da se namaluva ,,,bidejki okolnoto tkivo ke go apsorbira vozduhot od meurcheto,,,se raboti za nezgodno mesto ,,spinalka ,i toa vrshi pritisok na nekoi od inervacijata,,,,inaku toa isto meurche koga bi bilo na drugo mesto ne bi prestavuvalo nikakov problem ,,,tiki bidi ti zhiva i zdrava bidejki ako se raboti za embolus bi trebalo da pomine,,,,(y),,,,,,,,

Или зеј шпенагле и боди, боди, ду не напрај ПУФ и да пукни како душманите шо попукаја навремето.

Шутрак, а бе се жали девојчево дека го боли подолго време. Не би требало толку долго а да не се апсоресорбира.

,,,,se zavisi od mestopolozhbata ,,,a shto ako meurcheto e smesteno vo izmegju kosken del ,,,/vaka obichno kazhano,/,

shutrak, значи тоа ко меурче е во пределот меѓу 6 и 7 от пршлен така мислам, сега пак е по поднослива болката, првата година беше лудило, знаете дека ме боцкаа со тродони за ми се смири болката, хорор беше од почеток, фала богу сега веќе почиња да пушта, малото ми има 2 и пол години :) И јас се надевам дека ќе се регулира скроз со време, и ќе ги пробам иљчине од Divider, само да има чаре, фала и на двајцата како и да е :)

Ibuprofen е можеби најпопуларен во западните развиени држави, за секакви видови болки: глава, заб, мускули. Е сега не е за ептен јаки случаеви ама за дома да се напиеш кога замара болката е супер.
кафетин менструал од то го пра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom