Кафе сега е второ,трето и

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
Pa kupeni i se od crkva de
Od kaj da znam kako e procedurata. I jas kupiv dataloger od prodavnica pa se spruziv uste tolku za licenciran softver inaku ke mi sedese kako ukras, pa si rekov soznam , mozi i so ikonite e taka.
@Ocajna ete nemas gajle, licencirani ti se ikonite :)

Vo prilep vikaat od kal da si makedonec da si.
Ова ти е оригинал Велешка изрека, кај некој велешки доктор дошол не знам кој беше таму, Велешанец и сакал да влезе хитно да се консултира нешто па така настанала таа изрека, од кал да си од Велес да си. Нема врска со Прилеп, а што има врска сега ова со Украинките. Абе чоек озбилно ти велам, жени се напуни Германија.

Ова ти е оригинал Велешка изрека, кај некој велешки доктор дошол не знам кој беше таму, Велешанец и сакал да влезе хитно да се консултира нешто па така настанала таа изрека, од кал да си од Велес да си. Нема врска со Прилеп, а што има врска сега ова со Украинките. Абе чоек озбилно ти велам, жени се напуни Германија.
Abe moite predispozicii se poinakvi ;)

Таму по Германиите кујзнае колку Украинки ви дојдоа, за секој ерген по 2-3, ти овде си го губиш времето на форум.:cool:
De be ti za ednas. Ne te bara za zena, da mu gi peris gakjite, onaka drugarski da si se izguskate.

De be ti za ednas. Ne te bara za zena, da mu gi peris gakjite, onaka drugarski da si se izguskate.
Па за еднаш си ги има тие Украинките кај јас сега, мене кај ме најде аман. Скраја да е маж ми ме чува за зимница.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom