Ocajna
Domakjinka
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 2.243
- Поени од реакции
- 4.099
Нешто измеѓу Ноне Неделковска и Тијана Дапчевиќ, златна средина.А колку си висока ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нешто измеѓу Ноне Неделковска и Тијана Дапчевиќ, златна средина.А колку си висока ?
Pa kupeni i se od crkva deZa to edinstveno nadlezna da kazi e @Darling . Ta kako ke reci taka, ako reci da gi nosis na osvetvanje, ke gi nosis, nema treto. Inaku nema da se vazat .
Od kaj da znam kako e procedurata. I jas kupiv dataloger od prodavnica pa se spruziv uste tolku za licenciran softver inaku ke mi sedese kako ukras, pa si rekov soznam , mozi i so ikonite e taka.Pa kupeni i se od crkva de
Tokmu taka, da rechime si 165cm , idealni se 55kg a ti so 61 odgovarash 101% vo opisot.61 кг имам ако е тоа за тебе полничка ок
Е ова на маж ми кажи му гоTokmu taka, da rechime si 165cm , idealni se 55kg a ti so 61 odgovarash 101% vo opisot.
![]()
Abe donekade si vo pravo@Ocajna ti nema ni da setis, a nego tolku mnogu ke mu znaci![]()
Таму по Германиите кујзнае колку Украинки ви дојдоа, за секој ерген по 2-3, ти овде си го губиш времето на форум.Imash izbor![]()
![]()
Vo prilep vikaat od kal da si makedonec da si.Таму по Германиите кујзнае колку Украинки ви дојдоа, за секој ерген по 2-3, ти овде си го губиш времето на форум.![]()
Ова ти е оригинал Велешка изрека, кај некој велешки доктор дошол не знам кој беше таму, Велешанец и сакал да влезе хитно да се консултира нешто па така настанала таа изрека, од кал да си од Велес да си. Нема врска со Прилеп, а што има врска сега ова со Украинките. Абе чоек озбилно ти велам, жени се напуни Германија.Vo prilep vikaat od kal da si makedonec da si.
Abe moite predispozicii se poinakviОва ти е оригинал Велешка изрека, кај некој велешки доктор дошол не знам кој беше таму, Велешанец и сакал да влезе хитно да се консултира нешто па така настанала таа изрека, од кал да си од Велес да си. Нема врска со Прилеп, а што има врска сега ова со Украинките. Абе чоек озбилно ти велам, жени се напуни Германија.
De be ti za ednas. Ne te bara za zena, da mu gi peris gakjite, onaka drugarski da si se izguskate.Таму по Германиите кујзнае колку Украинки ви дојдоа, за секој ерген по 2-3, ти овде си го губиш времето на форум.![]()
Па за еднаш си ги има тие Украинките кај јас сега, мене кај ме најде аман. Скраја да е маж ми ме чува за зимница.De be ti za ednas. Ne te bara za zena, da mu gi peris gakjite, onaka drugarski da si se izguskate.
Zhesko fajcha , nema da traj zimnicata ushte dolgo.Па за еднаш си ги има тие Украинките кај јас сега, мене кај ме најде аман. Скраја да е маж ми ме чува за зимница.