Aj pa ti ne ja prebole mojata mashina!само Војаџер пие квалитетно кафе пошто има машина од 5000 евра. А и најквалитетно кафе донесено специјално за него од Бразил.
Dojdi ajde nedela dena che ti varam po dve kafina!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj pa ti ne ja prebole mojata mashina!само Војаџер пие квалитетно кафе пошто има машина од 5000 евра. А и најквалитетно кафе донесено специјално за него од Бразил.
Abe ima ama aj ...Така, така него како, нема поинаку.
На Здравје нека ти е
Charshavov od ruvoto ?
....значи кога ќе видам дрвена лажичка
...млекце
Тоа е црн англиски чај драга, има кофеин колку скоро малце послабо кафе,иначе дрвена лажичка се препорачува заради медот, да не се црпи со метална за да не губи од лековитите својства.....значи кога ќе видам дрвена лажичкапа и бојава на кафето црвеникава, не е кафе ова, па нема ни кајмак, аман ма шо ти е ова чај со кофеин нешто?
...млекце![]()
Убаво вака си уредила по дома со везени милиња и со икони од сите светци.Тоа е црн англиски чај драга, има кофеин колку скоро малце послабо кафе,иначе дрвена лажичка се препорачува заради медот, да не се црпи со метална за да не губи од лековитите својства.
Иначе денес прво еве го без млеко како изгледа потоа му ставам млекце.
Прегледај го приврзокот 445548
Mene pokraj to dali se osveteni, me intetesira dali ima milence i nad televizorotУбаво вака си уредила по дома со везени милиња и со икони од сите светци.
Се приметува одма дека си жена домаќинка.
Да обожавам миленцаУбаво вака си уредила по дома со везени милиња и со икони од сите светци.
Се приметува одма дека си жена домаќинка.
Не ми се осветени, од црква ги купувам па ги рачунам осветени, дека одстојале во црквата де.Mene pokraj to dali se osveteni, me intetesira dali ima milence i nad televizorot![]()
I jas obozhavam zheni so milenca, najchesto se malce polnicki, stalno vlazhni, i nikogash ne im e dosta.Да обожавам миленца, ме потсетуваат на времето кога со бабичка си каферишевме секој ден и си оговаравме комшики и комшии хихи.
Автоматски споено мислење:
Не ми се осветени, од црква ги купувам па ги рачунам осветени, дека одстојале во црквата де.Би ставила и над телевизорот, ама флет скрин е
![]()
61 кг имам ако е тоа за тебе полничка окI jas obozhavam zheni so milenca, najchesto se malce polnicki, stalno vlazhni, i nikogash ne im e dosta.
I se razbira stalno se spremni so saati da ti razbivaat dosada i nemaat losho srce.
![]()
А колку си висока ?61 кг имам ако е тоа за тебе полничка ок
Za to edinstveno nadlezna da kazi e @Darling . Ta kako ke reci taka, ako reci da gi nosis na osvetvanje, ke gi nosis, nema treto. Inaku nema da se vazat .Не ми се осветени, од црква ги купувам па ги рачунам осветени, дека одстојале во црквата де.
Sojma veze, ko ke gledas ke go pottrgnis. Podrug filingot e, go otvora prostorot nekako. Vaka kako djam bez perde, bez veze nekako eБи ставила и над телевизорот, ама флет скрин е![]()