Кафе сега е второ,трето и

• Креатор на темата Креатор на темата shutrak
  • Време на започнување Време на започнување
само Војаџер пие квалитетно кафе пошто има машина од 5000 евра. А и најквалитетно кафе донесено специјално за него од Бразил.
Aj pa ti ne ja prebole mojata mashina!
Dojdi ajde nedela dena che ti varam po dve kafina!

IMG_20250215_081420.jpg

Мојот утрински прв кофеински ритуал

Прегледај го приврзокот 443466

Мојот утрински прв кофеински ритуал
....значи кога ќе видам дрвена лажичка :несвест: па и бојава на кафето црвеникава, не е кафе ова, па нема ни кајмак, аман ма шо ти е ова чај со кофеин нешто? :D
...млекце :P

....значи кога ќе видам дрвена лажичка :несвест: па и бојава на кафето црвеникава, не е кафе ова, па нема ни кајмак, аман ма шо ти е ова чај со кофеин нешто? :D

...млекце :P
Тоа е црн англиски чај драга, има кофеин колку скоро малце послабо кафе,иначе дрвена лажичка се препорачува заради медот, да не се црпи со метална за да не губи од лековитите својства.:love:
Иначе денес прво еве го без млеко како изгледа потоа му ставам млекце.
IMG_20250309_092252.jpg

Последно уредено:
Тоа е црн англиски чај драга, има кофеин колку скоро малце послабо кафе,иначе дрвена лажичка се препорачува заради медот, да не се црпи со метална за да не губи од лековитите својства.:love:
Иначе денес прво еве го без млеко како изгледа потоа му ставам млекце.
Прегледај го приврзокот 445548
Убаво вака си уредила по дома со везени милиња и со икони од сите светци.
Се приметува одма дека си жена домаќинка.

Mene pokraj to dali se osveteni, me intetesira dali ima milence i nad televizorot :cautious:

Да обожавам миленца :D, ме потсетуваат на времето кога со бабичка си каферишевме секој ден и си оговаравме комшики и комшии хихи.
Автоматски споено мислење:

Mene pokraj to dali se osveteni, me intetesira dali ima milence i nad televizorot :cautious:
Не ми се осветени, од црква ги купувам па ги рачунам осветени, дека одстојале во црквата де. :love: Би ставила и над телевизорот, ама флет скрин е :(

Да обожавам миленца :D, ме потсетуваат на времето кога со бабичка си каферишевме секој ден и си оговаравме комшики и комшии хихи.
Автоматски споено мислење:

Не ми се осветени, од црква ги купувам па ги рачунам осветени, дека одстојале во црквата де. :love: Би ставила и над телевизорот, ама флет скрин е :(
I jas obozhavam zheni so milenca, najchesto se malce polnicki, stalno vlazhni, i nikogash ne im e dosta.
I se razbira stalno se spremni so saati da ti razbivaat dosada i nemaat losho srce.
:rolleyes::noze:

Не ми се осветени, од црква ги купувам па ги рачунам осветени, дека одстојале во црквата де.
Za to edinstveno nadlezna da kazi e @Darling . Ta kako ke reci taka, ako reci da gi nosis na osvetvanje, ke gi nosis, nema treto. Inaku nema da se vazat .
Би ставила и над телевизорот, ама флет скрин е :(
Sojma veze, ko ke gledas ke go pottrgnis. Podrug filingot e, go otvora prostorot nekako. Vaka kako djam bez perde, bez veze nekako e :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom