Kафански муабети

• Креатор на темата Креатор на темата YoucancallmeV
  • Време на започнување Време на започнување
Малку сум изнервирана, искрено поканета сум неформално на свадба, свадбата е другата недела, а покана немам добиено уште. :D

Дали е за нервирање работава или?
Колешка гостите кои ги канеше 10тина дена пред свадба ги покани бидејќи претходно поканетите гости и откажаа па да не и останат полупразни маси.
Just saying

Maz ti so veli ? Oti ako nego ne mu se odi, tesko deka i ti ke odis. Taka da duri toj ne se proizjasni okolu to, ova tvoeto e muuu opinion :D
Ако не му се оди, ќе мора јас да одам зошто мене ми се пријатели блиски тие од едната свадба, а овие ми се само пријатели. :D

Мислам дека за свадби фер е малку порано да ти се кажи, да добиеш покана за да планираш финансии, шминки, фризури, ватевр.

Немаше да ме изнервира да немав уште една свадба другата недела, ама сега сум под стрес едноставно.
Нормално, предвреме се кажува и да потврдиш присуство за и тие да си планираат.
Кога сме кај свадби јас ја пропуштив свадбата на една од подобрите другарки летово, едноставно така се поврзаа работите со преселбите и визите и немаше никаква опција за мое присуство, да бев сама ќе изведев некако ама со беблакот неизводливо беше, многу ми е криво :(

Ако не му се оди, ќе мора јас да одам зошто мене ми се пријатели блиски тие од едната свадба, а овие ми се само пријатели. :D
Mora da se umri samo, drugo nisto ne mora, posebno ne da odis sama bez maz na svadba. Mozi i bidermaerot ke odis da go fakjas :D

Колешка гостите кои ги канеше 10тина дена пред свадба ги покани бидејќи претходно поканетите гости и откажаа па да не и останат полупразни маси.
Just saying
I know, ама не би требало да сум ради реда поканета зошто ми беше кажано уште кога беше закажана свадбата. И уствари, на другарка една и било кажано дека ќе бидиме поканети, пред околу еден месец. Ама покана уште нема. :D

Maz ti so veli ? Oti ako nego ne mu se odi, tesko deka i ti ke odis. Taka da duri toj ne se proizjasni okolu to, ova tvoeto e cow opinion, da ne recam mooo point :D
Зш бе, мојава имаше свадба кај нејзина другарка, ја не знам никој друг освен невестата и тук-таму некоја другарка, ја остаив да си иде сама, за шо ќе сум и ја, а и не сум многу по свадбите. Сакам да танцувам, но за оро сум со 2 леви, нит па мерак ми прави. Она си пројде добра, малку го играше на лута што не сум улетал, ама и пројде брзо. Сигурен сум дека и не беше лута, туку она, само да пројде редот и адетот :D
Автоматски споено мислење:

Just saying
Стратешки скроз правилно! :D

Кај е @bijons , не ја читам по темиве?
Тука е, ко библискиот Лазар е, ќе ја нема и ќе воскресне некоја стара заборавена тема. Некробијонсер.

Зш бе, мојава имаше свадба кај нејзина другарка, ја не знам никој друг освен невестата и тук-таму некоја другарка, ја остаив да си иде сама, за шо ќе сум и ја, а и не сум многу по свадбите. Сакам да танцувам, но за оро сум со 2 леви, нит па мерак ми прави. Она си пројде добра, малку го играше на лута што не сум улетал, ама и пројде брзо. Сигурен сум дека и не беше лута, туку она, само да пројде редот и адетот :D
Drugo e zenska, drugo zena :toe:
Ta ne treba ni da pomisli na to, ne pak so cel um da odi.

Кај е @bijons , не ја читам по темиве?
Mozi ne odi po kafani. Gospoza zena :toe:

Последно уредено:
I know, ама не би требало да сум ради реда поканета зошто ми беше кажано уште кога беше закажана свадбата. И уствари, на другарка една и било кажано дека ќе бидиме поканети, пред околу еден месец. Ама покана уште нема. :D
lol јас не знам да добив покана за другарска свадба, се знае кога е и што следува.

да не си ти од тие лутките што прават драма ако не ги викнат нив посебно кога се договара седенка? Луткице една. :love:

lol јас не знам да добив покана за другарска свадба, се знае кога е и што следува.

да не си ти од тие лутките што прават драма ако не ги викнат нив посебно кога се договара седенка? Луткице една. :love:
Не сум бе лутка Вотче, сакам да знам дали сум канета или не, да си закажам шминка и фризура. Искрено повеќе ми одговара да не сум канета, зошто сакам да се посветам на едната свадба ко шо треба. :D

Back
На врв Bottom