Kафански муабети

• Креатор на темата Креатор на темата YoucancallmeV
  • Време на започнување Време на започнување
Моиве бумери ти се за кафана, посебно за затворени тераси :)
Литро со литро по човек, а пред тоа 3-4 жолти. Дим како магла у Англија и Шабан у позадина.
Затворени тераси дека промаја? :D

Мојот бумер дома, строго не дава да правиме промаја дома. У кола кога со возевме летно време порано не даваше ни клима да пуштам. И после најдов финта, му кажав дека од прозор у кола се добива пареза на фацијалниот нерв, и тоа ми помогна. Сега се вози со клима, ама строго климата да дува во прозор. Како и да е, напредок е. :D

Во врска со возењето, можам единствено да те возам во количка за малтер, ако сакаш. Нема да ти биде прв пат. :D
Ni tvrdam, ni odrekuvam deka takvo nesto nikogas se nema deseno :свиркам:
Автоматски споено мислење:

И пошироко, цел словенски свет знае за таа опасност.
Decava so ogan si igraat, so ogan :sneaky:

Виц:
Го фаќа бабата внукот гол како плеска некоја од позади у вцето и му вика: Внучко со боси ли нозе на плочките, бабе, и со гола половина на промајата, ќе настинеш!

Се гледа дека сте тука некаде со годините. :D
Ke prajme muabet ko ke se fatis cela vo vratot oti mnogu pametna se praese :sneaky:

Виц:
Го фаќа бабата внукот гол како плеска некоја од позади у вцето и му вика: Внучко со боси ли нозе на плочките, бабе, и со гола половина на промајата, ќе настинеш!
Arno so ne go prasa dali e gladen, da mu spremi nesto posto kako ke kleca na gladno :D

Последно уредено:
А, не може пијачки од дома! Башка вода да пиеш, како што ти кажаа докторите, а не нешто розево со лимон, цевче и чадорче! :D

@мкд владе, ај наточи му една вода на ВотЧО!
Знае владе како, затоа пие поти без проблем. Само наместо кафе, јас пијам нешто со повеќе вода по докторска препорака. Само мразот да се стопи е доволно за хидратација, но ретко дочекувам да се стопи пред да дојде другото розево или некоја друга боја од виножитото полно рум ли, џин ли...

IMG_3403.jpeg

Bez da mi prilozi lekarsko za sposobnost za pienje, strogo na pelisterka ke go drzime. Malce mi se greojte, uste toj mi fali na dusa da go nosam. Taman ke se druzite dvata so cedevita , ete ke velime vie deka vozite i zato :D
Може да сечеш ноктето деновиве и нема да платиш, наместо вака да се вадиш со загриженост за мене. Лекарско... некоја ако ти падне во раце прво на ветеринар ли ќе ја носиш, со книшка ли да дојде комшиката ти на гости? Абе живеј опасно, кога веќе толку пушиш, не се стегај. Како за маратонец пораснат на алкохол и џибиринки и често будење певаљки во 1 наутро за во сомнителни и импровизирани кафани - и добра е сликата... знаеш дека ние со пиво се трезнеме додека некои тука им е прва нарачка и си одат после третото. Само оти го ставив тој живот позади мене, не значи дека не пијам и по 10 шотови тука со помладите, и дека не сум пак јас трезниот што ги носи до дома. Само го барам балансот, знаеш дека не сакам пороци да ме контролират и да се тресам од нив како ти со цигарите, поради кои до кафана дур дојдеш си задишен. Ама јас не ти барам тестови за тоа. Знам дека нема да разочараш, па сподели ја истата доверба за мене мме. :D

Знае владе како, затоа пие поти без проблем. Само наместо кафе, јас пијам нешто со повеќе вода по докторска препорака. Само мразот да се стопи е доволно за хидратација, но ретко дочекувам да се стопи пред да дојде другото розево или некоја друга боја од виножитото полно рум ли, џин ли...

Прегледај го приврзокот 487563

Може да сечеш ноктето деновиве и нема да платиш, наместо вака да се вадиш со загриженост за мене. Лекарско... некоја ако ти падне во раце прво на ветеринар ли ќе ја носиш, со книшка ли да дојде комшиката ти на гости? Абе живеј опасно, кога веќе толку пушиш, не се стегај. Како за маратонец пораснат на алкохол и џибиринки и често будење певаљки во 1 наутро за во сомнителни и импровизирани кафани - и добра е сликата... знаеш дека ние со пиво се трезнеме додека некои тука им е прва нарачка и си одат после третото. Само оти го ставив тој живот позади мене, не значи дека не пијам и по 10 шотови тука со помладите, и дека не сум пак јас трезниот што ги носи до дома. Само го барам балансот, знаеш дека не сакам пороци да ме контролират и да се тресам од нив како ти со цигарите, поради кои до кафана дур дојдеш си задишен. Ама јас не ти барам тестови за тоа. Знам дека нема да разочараш, па сподели ја истата доверба за мене мме. :D
Abe deka se grizam za tebe budalce, za to, ne za drugo.
Za komsivkata oko ne mi trepnuva, ke ja razmontiram ko shupa. Drug nejze i go beri gajleto :sneaky:

• Хаха
Reactions: wot
Ajde vaka kako na petto odelenie objasni mi, sto e promaja i kakva implikacijaj ima vrz zdravjeto :D
Znaci vaka, otvoras prebaruvac i pisuvas promaja , ti izleguvaat rezultati od prebaruvanjeto, odis na toj od wikipedija i se educuras. Za petto odelenec tolku, ne ti ni treba povekje da znaes :D

Вие пиете си кафански, ја кафански само што се најадов.
I sega eden mesec na dieti :sneaky:

Back
На врв Bottom