Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова е едно од најдобрите мислења мора да имаш над 20 годиниНе ме заебавајте, треба да сум здробен пијан за да ми се допаѓа во кафана а тоа нема ни да се случи:pos2:
Кафеаната е нај лошото влијание врз денешната безвезална младина!![]()
Па thanks ама 19 години сум, не сум повеќе од 20:icon_biggОва е едно од најдобрите мислења мора да имаш над 20 години
Тука си негде:helou:Па thanks ама 19 години сум, не сум повеќе од 20:icon_bigg
Слушај Pantera и бркај работа:music3:, заеби кафани и такви глупости:smir:Тука си негде:helou:
Не ме заебавајте, треба да сум здробен пијан за да ми се допаѓа во кафана а тоа нема ни да се случи:pos2:
Кафеаната е нај лошото влијание врз денешната безвезална младина!![]()
Aбе брат види можеш да порачаш кебапи и пиво и дома да се соберете со одбрана музика и со одбрано друштво да си направите забава не мора во кафана да се оди
Епа ајде дај слика или посочи некоја кафана убава со добра музика и примерен народ и одма одам да ја посетам
Во прилеп има само една кафана која ја признавам и тоа ПОРТА се вика...
А има Златно буренце,кај балче,Кај Боге,Студент и да не редам сега вакви прчварници
Епа ајде дај слика или посочи некоја кафана убава со добра музика и примерен народ и одма одам да ја посетам
Во прилеп има само една кафана која ја признавам и тоа ПОРТА се вика...
А има Златно буренце,кај балче,Кај Боге,Студент и да не редам сега вакви прчварници
Па thanks ама 19 години сум, не сум повеќе од 20:icon_bigg
Кафана ти е место за господа бре, тоа што издрпаните непрани долгоскои особи се непожелни таму и се гледани на криво ја зајакнува како институција.