Каде?

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Значи,каде најмногу сакате да го поминете времето со друштвото?
Дали во кино,кафана,кафич,дискотека...?
Од сите места за излегување,јас би одбрала да се собереме кај некој дома,зашто едноставно,тој чад од цигари,галамата и загушливата атмосвера во кафичите и не ми е баш пријатна.Секогаш од таква атмосвера ме фаќа нервоза,па и ако во кафичот дојдат некои "симнати од планина" што уште повеќе ќе ти го кренат притисокот,таа нервоза се шири и доаѓа до уште едно "тапо" излегување.

зависи од друштвото, имам друштво за во парк, имам друштво за во кино имам друштво за во кафич а за во кафана сеуште не сум нашол друштво. Исто така зависи и од моето расположение со кое друштво каде ке излезам, т.е. каде сакам да излезам.... во последно време сакам претежно сам или со еден другар/ка да излезам на кафе, малце муабет и 01 дома.

Ин да Парк...поубаво место нема за кулирање.Слободен си да правиш што сакаш,Буквално СЕ...:vozbud:

Сеедно ми е, само да не е пренатрупано место со многу луѓе, тоа нервира. Мислам шо е тој ќар да стоиш ко сардина, и да те бираат на врата како зрела лубеница (за дискотеките). На крајот од краиштата, не куца магарето од местото, пред се е друштвото

најчесто сме по кафулиња или дискотеки!најубаво ни е!

Значи,каде најмногу сакате да го поминете времето со друштвото?
Дали во кино,кафана,кафич,дискотека...?

Со тебе,Дафи и бомбончето мое у Бела...

Или уште поубаво...сами на клупа

za razgovor e najdobro da odis na kafe.No ne e loso i da se soberes kaj nekoj doma so muzi4e. Ako sakas da se izduvas ke odis u nekoja diskoteka so inaku mene ne mi se slucuva cesto

Ne e vazno kaj si vazno e so koj si, pa taka da segde mi e ubo ako drustvoto mi e pogodeno

Дефинитвно секогаш избирам кафич.Не сум баш некој мераклија за дискотеки,барем овде не.Пре би избрала да си седам во кафич со друштво,муабети ова она...

Во кафич со друштвото, малку муабет, опуштена атмосфера. Некогаш можеби и во некоја дискотека ама ги избегнувам поради премногу гужва.
А во кафана...со тие од клас:pos:

Парк, кафич, дискотека.. Мене повеќе ми е важно друштвото а не тоа каде сум излезен.. Најчесто одиме во парк па во кафич и кога затвораат кафичите во парк повторно..

Битно ми е друштвото, има периоди кога сакам онака да си седам смирено на кафе или со другарка ќе идеме негде ќе се забавуваме само како што си ние знаеме и има периоди кога сакам во дискотека, зависи од расположение.

Каде сите таму и јас...во диско,кафиќ,дома,парк... не мрчам кај сум повеќе со кого сум

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom