Каде за Нова Година?

• Креатор на темата Креатор на темата Elence93
  • Време на започнување Време на започнување
Dosega slavev so drustvo kaj nekoj doma pa izglea i ovaa godina taka. Ali ovojpat sakavme da iznajmime stan, da ne znae nekoj otprilika kolku se dvizat cenite? :S
Цените се движат околу грабеж.
200 евра за две вечери беше супер цена лани . Ама становите беа крш.
Солиден стан е минимум 300 евра што е премногу .
Не би изнајмил на ваше место , ако имате од некој пријател добро , ако не ... Жал ми е:)

Планирам со женската негде, САМО АКО НЕ МИ РАСИПАТ ПЛАН НА РАБОТА :smir:

...Ние ќе се собереме цела генерација...у куќа! и така до 1-2 и после ваљда негде у центар ќе продужиме:kez::helou:

Si[M]onA;3102675 напиша:
...Ние ќе се собереме цела генерација...у куќа! и така до 1-2 и после ваљда негде у центар ќе продужиме:kez::helou:

Ejjj zakooon! Kamo da bevme i nie tolku slozni, ako ne cela generacija barem od klas ali jbg...:S

Дома, како и последниве неколку години. Со сопругот и децата на прозор ќе гледаме огномет, па после сите заедно ќе гледаме филмови.

Значи као поминуваат годините толку се помалце и придавам важност на нова година..:toe:се ми делува некако монотоно,вештачки..сите еуфорично идат на пазарење,гужва у град да не можеш да поминеш,у маркетите не моеш да дојдеш до касата а камо ли да платиш..сите у некоја паника,и чудна збудаленост..неам поима кај ќе бидам,сеедно ми е,некако сум за помирна варијанта,не за класични журки оваа год.:wink:

У кафана на жива свирка .. Синтисајзер, пејач, пејачка, саксофон од маса на маса, па после 12 и по некој циган не ќе лошо да помине да му ставиме пропусница на чело во 2010та :pos: Јбг тако је било и порано, така ќе е годинава. Алокохол до бескрај, порачување песни, може и микрофон превземање и пеење, поздрави желби и честитки .. Што повеќе ?!?!?! - Тоа е НГ. Само уште локацијата да се утврди ..

АЈМО ВЕСЕЛО ВЕСЕЛОООО !!!!

Имаше ваква тема ми се чини од Викторгг.
Whateva.
НГ планирам да ја прославам кај мене дома со дечко ми. Private party :)
(поради ланското искуство :icon_lol:)
Најубаво сами, без никакви екцеси и пијанства. Едноставно осеќам дека најубаво би си поминала со личноста која најмногу ја сакам. Секако, би сакала и со друштвото..ама затоа постои и втора вечер. Башка сите за првата ќе бидат со саканите :wink:
Се може да се смени ко по обичај во 5 за 12, така да..ништо не е сигурно.

Inace jas ne znam vikendov kaj ke iskacam a ne pa za nova godina ...no sekako ke bidam vo najdobro drustvo:back:

Не знам каде,но знам само дека ужасно ме нервира Новогодишната еуфорија.Морало ново да се купува,морало вака,морало така да се облече и низа други безпотребни замарања.:tapp:

Надвор од градот само не на места каде сум секоја ден по клубовите на пример во друг град Битола е убаво или пак на пример во изнајмен стан или куќа со друштво

изглеа ќе изнајмиме некоја јахта на Adriatic Sea и ќе се топлиме :vozbud:

Сакам во домашна атмосфера со дел од друштвото да славам. Light пиење, свинско, руска, сокови, чипсови. Веќе ми се здосади со забавите, како да нема друг ден да не отидам на забава 1000x подобра од таа за НГ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom