Каде за Нова Година и каква желба сакате Дедо Мраз да ви исполни?:)

• Креатор на темата Креатор на темата Flatron13
  • Време на започнување Време на започнување

Flatron13

Мејкер
Член од
11 ноември 2012
Мислења
17
Поени од реакции
6
Локација
Струмица
Каде за Нова Година и каква желба сакате Дедо Мраз да ви исполни?:)

Драги пријатели дојде и крајот на оваа 2012 година, некој ја помина со многу успеси, некој со помалку, некој со 5ки во школо итн. Но сепак сите сме тука да ја одпоздравиме 2012 и со многу амбиции и очекувања да ја пречекаме 2013, па да ве прашам каде ќе ја пречекате новата 2013, дали во некој ресторан со пријатели или на некој концерт, и да си ги кажеме нашите новогодишни желби:))

Еве јас за нова година ке бидам во еден night club(ART Plaza) во Струмица, мислам дека ке биде прејако, ќе има многу пиење, женски итн. :))
А мојата новогодишна желба е Македонија да биде ОБЕДИНЕТА:)

На двапати си ја отворил истата тема плус админите не веруваат во Дедо Мраз. Во најскоро време темите ќе ти се најдат во канта а ти на црната листа :coffee:

Машко, 15 :D
Да ми се падне лото, а за нова година дома со мама и тато. :)

Ilumious ај ако си тука бришни ја другата ваква тема. Ама другата не оваа, мислење имам тука плус еден лајк :icon_lol::sneaky:

јас утре ќе ги напишам новогодишните желби,- бидејќи ги има многу ( воопшто не сум скромен, и баш ми е гајле дека е така)а Дедо Мраз знам дека нема да ме одмине (јас не сум ко админите:pos: - јас верувам во него;)

Мил мој Дедо МраС или со З беше пома неам :D оваа година сакам да ја потполниш и исполниш дупката у законот која се почесто се кине фетва е :) , иам уше една жеља па ако може така една теткица да ми донесеш само да е до 40 и кусур годинки :D незнам шомие нешо у последно време се ложам на такви:D

Еј многу добра тема ама немам време за филозофирање сега. Ај ќе седнам викендов и ќе размислувам убаво на темава па ќе пишам еден голем пост. Ова ми е за да се потсетам.

Јас во пред новогодишната еуфорија си фатив златна рипка, и кога и ги кажав трите новогодишни желби ми рече "ај поарно изеди ме"...сеа се плашам да му ги кажам моите желби и на дедо мраз :coffee:

Не поштуам нови години,маеви и слични празници,а еуфоријата што се осеќа тие денови ме нервира o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom