Каде за Нова Година и каква желба сакате Дедо Мраз да ви исполни?:)

• Креатор на темата Креатор на темата Flatron13
  • Време на започнување Време на започнување
Тројна круна за Ливерпул следната сезона, а и убаво би било да фаќам спортска почесто :rolleyes:

Трета желба не мора, нека се искористи за поголем ефект у првиве две :)

Мил Дедо Мразу :).
Милан да освои се живо и здраво во 2013. Е тоа е мојата желба па сеа ти сакаш иди таму и голови давај ич не ме интересира, ако не освојат на 31.12.2013 (следната година) ич не поминувај над куќата моја :icon_mrgr:.
Иначе за Нова Година во Исланд. :icon_mrgr:

Желби ми се да има мир во парламентот наш, да одам февруари за Минхен, април во Белград на Рамштајн, да ми одобрат повторно виза за америка, Баерн да освои ЛШ.

А за Нова Година уште немам решено, ама најверојатно дома ќе испијам по пола кило мастика со тато и че пукам петарди во рака. :icon_mrgr:

Желби ми се да има мир во парламентот наш, да одам февруари за Минхен, април во Белград на Рамштајн, да ми одобрат повторно виза за америка, Баерн да освои ЛШ.

А за Нова Година уште немам решено, ама најверојатно дома ќе испијам по пола кило мастика со тато и че пукам петарди во рака. :icon_mrgr:

Зошто не кажа порано? Ќе бевме заедно за НГ и ќе пиевме жолта домашна :icon_lol:

Тројна круна за Ливерпул следната сезона
rQr6J.gif

За наредната година иам желба да положам за кола :) тоа секако,да одам у март за Бугарија на АSOT 600,матурчето да го положиме и така.

За нова година у Скопје ваљда у метрополис али не се знае.

Сакам да има Мир во Светот,да нема гладни деца,да нема сиромаштија бла бла бла w/e...да бидам скромен па за да може и следната,сакам ламборџини и пари за да го возам.Фала Дедо Мраз(Св.Никола :) ),бев послушно момче годинава.

За Нова Година,со баграта ќе се укрцаме некаде,ама каде???То е веќ филозофско питање.

Нова година славам во кафич. А дедо мраз да ми донесе 1 пиштол берета и една машина за пари и да ги решам сите проблеми .

Да не биде ептен рекламирање , сo неколку пријатели организираме дочек за нова во еден скопски кафиќ - кој сака повеќе информации ПП :)

Епа ај нека ви е среќна новата година... и сеа гледајте напрајте се земја воздух сите, лумпувајте, кршете, урлајте, пејте сите оти нели НОВА ГОДИНА Е АЛОО :vozbud:
Јас деифинитивно нова година ке си ја „чекам“ дома... сосема обична вечер како и сите други... да одморам глава малце од се. Само не ми се јасни тие тие шо живеат само нова година па чекаат да дојди за да се испијанат и како демек „Боо човече колку јако си поминавме“... многу неизживеано делува.
па зошто да не си направиш секој ден да ти е нова година, излегвај журкај се секој ден...
Инаку ај да не испаднам хејтер... првата ке си ја поминам во домашна атмосфера со моите најблиски, а втората, третата и така натаму... со друштво исто во домашна атмосфера.
Од кафани и кафичи малце да одмориме..:)
И бај д веј... дедо мраз ако навраќаш кај мене една желба да ти опнам... да фатам еднаш спортска ебаго :D
се шалам.... аааа I JUST WANT WORLD PEACE! :гик:

Дедо дедо млаз јас сакам за нова година да ми најдес вистинска цура да биде добла да не ме кала и да ми ги плати дедо млаз сите сметки :sneaky: е така дедо млаз знам дека ти вака ќе ми правиш кога ќе прочиташ ова ама то е :(rQr6J.gif

За Нова Година под јорган планина:pos: Со друштвото во некој ресторан, ма да не ми одговара мн мене, не сум човек што пие, но каде одат повеќето морам и јас:) И од Дедо Мраз нејќам ништо, имам се:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom