Каде во градов прават најубави пици?

• Креатор на темата Креатор на темата Elena F.Sinatra
  • Време на започнување Време на започнување
Лујџееее ај убај пици шо праат, ок нека праат, али барем и цена да пишете да знајме да не се изгориме па да ни загорчи пицата

Кај Палома Бјанка еве ти мапа:
http://www.directorium.mk/firma/Gusto.html

Мене во Густо пиците не ми се убави. Останатите тестенини и домашното вино, заедно со убавата атмосфера за ручек им се за пофалба. За пица само Балила со четири видови месо, друго ништо не признавам. Истата пица и во Коза Ностра Охрид.

Да не е со четири вида сирење, кватро формаџи? :D

Да не е со четири вида сирење, кватро формаџи? :D
кватро карне
6052498405_4058935776.jpg

кватро карне значи со 4 типа на мевцееее, ете гледам кулен, па сwанинче малку, па шунка, па па шо е другото појма неам :vozbud: се друго е стандард како кај секоја пица

Според мене најубави пици прават во Енрико во Лептокарија....Закон се! :love:

Ме интересира ваш предлог кај прават во Скопје најубави Кватро Формаџи пици?

Тууу, ми се пријаде пица... Бај д веј, досега најбоље пици сум јадела во Една мала пицерија во Кисела вода, Рома, баш ми се свиѓаат пиците таму, топ се...

Морам да ги пофалам, оти им станав редовен клиент.

Порто Фино позади Млечен. Вистинско откритие. Викенд понуда-фамилијарна капричиоза 300 денари +1 палачинка гратис што мислам дека заради големиот интерес сега е продолжена и важи цела недела. Пицата е одлична не само за тие пари, него генерално меѓу поубавите на ниво на Скопје барем за мене. Доволно за двајца нормални машки јадачи. Местото не е нешто посебно големо или фенси и не е за снобови, а пицата не е со тесто од 0.005 микрометри, за оние тупаџии што викаат дека пицата морала да биде со тенко тесто, и не е крцкаво туку меко. Еден другар мене ме зарази а јас веќе заразив други другари и роднини кои подоцна нарачуваа и славеа родендени за децата со тие пици. Best value for money!

Кочани: Аквариум
Скопје: Plaza De Toros
:)

Gino ни се дефинитивно најубави, бидејќи ги прават со mozzarella и не се премногу солени, па после тоа не мора да испиеш тон вода!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom