Каде во градов прават најубави пици?

• Креатор на темата Креатор на темата Elena F.Sinatra
  • Време на започнување Време на започнување

Elena F.Sinatra

Temper Tantrum
Член од
5 август 2008
Мислења
227
Поени од реакции
15
Мене засега favourit ми е Енрико... Не штедат на мастрав ич... Али што да не, можеби знаете некое подобро место, каде што се подарежливи?

Во Плава Лагуна се доста дарежливи :vozbud:
И во Amatti се преубави пиците ама една малечки, а цените нереални.

Нигде. Или се чкарт, или аздисуваат со цени. Врска немаат ни Амати, ни Енрико, ни Плава лагуна...затоа никогаш надвор не јадам пица. Ако ми се пријаде, си правам дома, како што ќе си ја направам јас, не може нигде по пицерииве да биде.

Само дома мми е најубавата пицата, ФУФО имаат добри ама малце поскапички ми се.

ПС. Темава не е за гурманско катче?

Балила,одлични се,богати,на прв поглед ти изгледа малечка,ама стигаш до половина и веќе прејаден си,одличен вкус...мх мх мх,па уште во убаво друштво супер лизгаат.Одамна се канам да ја посетам во сличен состав на друштво.:smir:

23ката / Струмица
Бонџорно / Струмица
Елизабет / Струмица
:pipi: прсти да излизеш ејјјј

Eх, па и ти...
Дур дојдам до Струмица и се вратам тука 10пици ке изедам...
Треба малце да сме економични:wink:

Нигде. Или се чкарт, или аздисуваат со цени. Врска немаат ни Амати, ни Енрико, ни Плава лагуна...затоа никогаш надвор не јадам пица. Ако ми се пријаде, си правам дома, како што ќе си ја направам јас, не може нигде по пицерииве да биде.

Баш така... Само, имам еден проблем... секогаш кога ќе ја извадиме пицата од рерна викам “Можеше уште малце кулен да стаиме, нели?“ :)

Балила,одлични се
Во Балила многу повеќе би идел на Пица-сендвичот со пршут... е, тоа е стварно вкусно...

Јас само во бруноти зимам. Немам пробано на многу други места и не експериментирам.

мене најубави ми се пиците од Костарика. од тие пици можам цел ден да јадам. вчера бев на вечера и убаво се најадов. според мене цените и не се големи за толку убави пици.

511, odma do Balila e ... 10 klasi podobra pica od Balila ... probajte ke se uverite

Џино беа добри,првите пет месеци,пред да се внесе италијанската формула.

Енрико,и покрај сите балили и други пицерии во кои сум дегустирал,се најдобри во градот Скопје.Засега.

Фуфо одамна немам одено,можеби се подобри,амати не е тоа тоа.
И Енрико се далеку од совршенство,цените се бааги нереални и некои видови,како Наполитаната,се со смешно тенки парченца салама.

Но сепак,секоја вечер е полно,дури и кога Скопје е празно.

Кој сака буџетно,во пицерија Смок нека оди :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom