Каде во градов прават најдобро гиро?

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво е од Гирадико, мх мх мада и од Беко не е лошо:helou:

Гирадико и Гиро Беко.Топ според мене...

Ма нигде нема донер како кај Арслан Донер. Многу добри донери праватт и Хамза Донер, тоа е одма спроти Јаја Паша.

во Гирадико дефинитивно е најдобро

во Гирадико дефинитивно е најдобро

130 денари за гиро, не вреди.

Па во Грција е 1.50 до 2.00 евра, а они нас во здрав мозок сакаат да не ребраат.
И да, добро е, ама ништо дотолку подобро од Беко за разликата.

кај нас слабо гирото...пробав еднаш и катастрофа е.. за разлика до бугарија пред 3-4 год. шо јадев некои си специјалисти за гиро.... мн убао

Не сум била мноогу време ама имаше многу убаво гиро карши Клинички, мислам дека се викаше Астерикс...

гиро у Скопје имам јадено у Гирадико неколку пати и добро ми е. од друго место немам пробано па да правам споредби :)

Во Гирадико не е лошо гирото но е толку мало шо одвај на заб можеш да го стаиш и не се исплати за тоа да дадеш 135 денари
Со 130 денари која скара можеш да ја јадеш ммммм....

Во Гирадико не е лошо гирото но е толку мало шо одвај на заб можеш да го стаиш и не се исплати за тоа да дадеш 135 денари
Со 130 денари која скара можеш да ја јадеш ммммм....
Јато ftw a?XD :pos:

Иначе Ко грчкото гиро нема нигде :kesa:

Не сум била мноогу време ама имаше многу убаво гиро карши Клинички, мислам дека се викаше Астерикс...

Мислам дека не работи појќе Астерикс... Ама дури работеше топ тогаш татко ми беше Скопје на специјализација и кога да одев Скопје од таму мораше гиро да се земи... закон :toe:

Да, да, да... Астерикс! :vozbud:

Најдобро гиро што сум го јадел во животот, и без трошка фолирање подобро и од грчкото, за мене. Штета што не работи веќе.

Иначе викендов јадев од Гирадико, онака... не ме воодушеви... набутале кило месо, компири, кромид... пола резне патлиџан и никаков сос внатре. Не беше гадно да се разбереме, ама за цената (130 денари) дефинитивно не вреди.

според мене најубаво гиро прават во гирадико!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom