Каде во градов прават најдобро гиро?

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
Уште е кај БЕКО најдоброто гиро? Да свратам некој ден после часови да го испробам:).

Добро бе,кај се става во гиро зелка и краставици?

Добро е тоа во Беко,но не е ни споредливо со оригиналните...

А армине,тие гирата во чаир се албански гира,така да не верувам дека ќе им се свиѓаат на навикнатите на традиционалното.

Doner се викаше?

Барем работат 24/7 :).

Уствари јадевме со Англичани ја и МрНо у Чаир , и они викаат ова е второ најдобро гиро шо го имаме пробано( а беа шетани во цел свет).
А најдоброто им било у Романија.

Сеа најди му НЗС :)))

Најдоброто гиро што го иам пробано во животот е од Египет. Тоа е и правилното гиро, со месо од камила. Преубаво! А мислев ќе повратам пред тоа... Иначе за МК најубаво гиро секако БЕКО! Каква Гироманија..

Не јадам гиро од инат,ама јадам dönerkebap :vozbud:
И да,гејците го имат украдено специјалитетот од турците.

Така да немам појма каде прават најубаво гиро :)

Најубо во Бугарија, а во Охрид до сеа не ми се имат ни едно мн мн бендисано :toe:

Отворија едно ново за гиро во Аеродром пред некое време,тотален хит е народот се изментиши,гирото е феноменално Солун гомна на јаде :)
Има од 90 и од 120 мала е разликата,не е сеа нешто којзнае колкаво,нормална градба е,не може од едно да се настегаш ама ако си онака нетолку гладен многу отвара.Помфритот е после Седмица најдобар што сум го јадел.
Се наоѓа кај авобуската “Глорија’’па кој сака нека си тркне пред да вообразат и после напливот од народ да почнат да кратат зајре или да рипнат на цена како што обично бива :)

Мислам дека е најдобро тоа кај Беко.

Во Радовиш не прават гиро па последен пат имам пробано летото во Албанија

Отворија едно ново за гиро во Аеродром пред некое време,тотален хит е народот се изментиши,гирото е феноменално Солун гомна на јаде :)
Има од 90 и од 120 мала е разликата,не е сеа нешто којзнае колкаво,нормална градба е,не може од едно да се настегаш ама ако си онака нетолку гладен многу отвара.Помфритот е после Седмица најдобар што сум го јадел.
Се наоѓа кај авобуската “Глорија’’па кој сака нека си тркне пред да вообразат и после напливот од народ да почнат да кратат зајре или да рипнат на цена како што обично бива :)

еее да си ми жив и здрав. ова го видов пред недела дена (може и поише да беше) ама не се осмелив да купам пошо знаеш наша работа, ново е па не знам па дали чини итн итн итн... али сеа чим викаш ти дека чини мора да се проба :)

Сега најново што е отворено, ГИРАДИКО. На кеј. БАрем за почеток се добри.

Сега најново што е отворено, ГИРАДИКО. На кеј. БАрем за почеток се добри.
Убедливо најдобро гиро што го имам пробано. Беко и Гироманија немаат врска. Во Гирадико е големо, мрсно, вкусно, со посебен гиро шмек. Баш како што треба. Цената е 135 денари. Ви го порачувам од дното на мојот стомак :)

Убедливо најдобро гиро што го имам пробано. Беко и Гироманија немаат врска. Во Гирадико е големо, мрсно, вкусно, со посебен гиро шмек. Баш како што треба. Цената е 135 денари. Ви го порачувам од дното на мојот стомак :)

I second that. Иако ако имате прилика да одите до Солун на пресекот Цимицки и Агиа Софија во 157 е врхунац од јас што сум пробал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom