Каде во градов прават најдобро гиро?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Уште е кај БЕКО најдоброто гиро? Да свратам некој ден после часови да го испробам:).

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Добро бе,кај се става во гиро зелка и краставици?

Добро е тоа во Беко,но не е ни споредливо со оригиналните...

А армине,тие гирата во чаир се албански гира,така да не верувам дека ќе им се свиѓаат на навикнатите на традиционалното.

Doner се викаше?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Барем работат 24/7 :).

Уствари јадевме со Англичани ја и МрНо у Чаир , и они викаат ова е второ најдобро гиро шо го имаме пробано( а беа шетани во цел свет).
А најдоброто им било у Романија.

Сеа најди му НЗС :)))

LiverpoolFC

Captain Fantastic!
Член од
10 ноември 2007
Мислења
864
Поени од реакции
15
Најдоброто гиро што го иам пробано во животот е од Египет. Тоа е и правилното гиро, со месо од камила. Преубаво! А мислев ќе повратам пред тоа... Иначе за МК најубаво гиро секако БЕКО! Каква Гироманија..

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Не јадам гиро од инат,ама јадам dönerkebap :vozbud:
И да,гејците го имат украдено специјалитетот од турците.

Така да немам појма каде прават најубаво гиро :)

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
Најубо во Бугарија, а во Охрид до сеа не ми се имат ни едно мн мн бендисано :toe:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
49.352
Отворија едно ново за гиро во Аеродром пред некое време,тотален хит е народот се изментиши,гирото е феноменално Солун гомна на јаде :)
Има од 90 и од 120 мала е разликата,не е сеа нешто којзнае колкаво,нормална градба е,не може од едно да се настегаш ама ако си онака нетолку гладен многу отвара.Помфритот е после Седмица најдобар што сум го јадел.
Се наоѓа кај авобуската “Глорија’’па кој сака нека си тркне пред да вообразат и после напливот од народ да почнат да кратат зајре или да рипнат на цена како што обично бива :)

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Мислам дека е најдобро тоа кај Беко.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
973
Во Радовиш не прават гиро па последен пат имам пробано летото во Албанија

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Отворија едно ново за гиро во Аеродром пред некое време,тотален хит е народот се изментиши,гирото е феноменално Солун гомна на јаде :)
Има од 90 и од 120 мала е разликата,не е сеа нешто којзнае колкаво,нормална градба е,не може од едно да се настегаш ама ако си онака нетолку гладен многу отвара.Помфритот е после Седмица најдобар што сум го јадел.
Се наоѓа кај авобуската “Глорија’’па кој сака нека си тркне пред да вообразат и после напливот од народ да почнат да кратат зајре или да рипнат на цена како што обично бива :)
еее да си ми жив и здрав. ова го видов пред недела дена (може и поише да беше) ама не се осмелив да купам пошо знаеш наша работа, ново е па не знам па дали чини итн итн итн... али сеа чим викаш ти дека чини мора да се проба :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
230
Поени од реакции
9
Сега најново што е отворено, ГИРАДИКО. На кеј. БАрем за почеток се добри.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.443
Сега најново што е отворено, ГИРАДИКО. На кеј. БАрем за почеток се добри.
Убедливо најдобро гиро што го имам пробано. Беко и Гироманија немаат врска. Во Гирадико е големо, мрсно, вкусно, со посебен гиро шмек. Баш како што треба. Цената е 135 денари. Ви го порачувам од дното на мојот стомак :)

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.062
Поени од реакции
24.972
Убедливо најдобро гиро што го имам пробано. Беко и Гироманија немаат врска. Во Гирадико е големо, мрсно, вкусно, со посебен гиро шмек. Баш како што треба. Цената е 135 денари. Ви го порачувам од дното на мојот стомак :)
I second that. Иако ако имате прилика да одите до Солун на пресекот Цимицки и Агиа Софија во 157 е врхунац од јас што сум пробал.

Kajgana Shop

На врв Bottom