еее да си ми жив и здрав. ова го видов пред недела дена (може и поише да беше) ама не се осмелив да купам пошо знаеш наша работа, ново е па не знам па дали чини итн итн итн... али сеа чим викаш ти дека чини мора да се пробаОтворија едно ново за гиро во Аеродром пред некое време,тотален хит е народот се изментиши,гирото е феноменално Солун гомна на јаде
Има од 90 и од 120 мала е разликата,не е сеа нешто којзнае колкаво,нормална градба е,не може од едно да се настегаш ама ако си онака нетолку гладен многу отвара.Помфритот е после Седмица најдобар што сум го јадел.
Се наоѓа кај авобуската “Глорија’’па кој сака нека си тркне пред да вообразат и после напливот од народ да почнат да кратат зајре или да рипнат на цена како што обично бива
Убедливо најдобро гиро што го имам пробано. Беко и Гироманија немаат врска. Во Гирадико е големо, мрсно, вкусно, со посебен гиро шмек. Баш како што треба. Цената е 135 денари. Ви го порачувам од дното на мојот стомакСега најново што е отворено, ГИРАДИКО. На кеј. БАрем за почеток се добри.
I second that. Иако ако имате прилика да одите до Солун на пресекот Цимицки и Агиа Софија во 157 е врхунац од јас што сум пробал.Убедливо најдобро гиро што го имам пробано. Беко и Гироманија немаат врска. Во Гирадико е големо, мрсно, вкусно, со посебен гиро шмек. Баш како што треба. Цената е 135 денари. Ви го порачувам од дното на мојот стомак