Каде сте го јаделе најубавиот/најгадниот хамбургер?

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Тука во Ѓорче спроти Дома Мебел има една гиро - сендвичара, за 70 денари крца сендвичот ама лепчето е свежо, месото е убаво и кечапот и мајонезот не се делат ко во 7.
Od gjorce sum,a neam jadeno tamu,cccccc,tuka u zgradata do 69 kaj so bese ? I vikas ubavo e,od provereni izvori,da znam dali da probuvam :D

Во Рамстор во Сити Грил, 110 ден, ама со најсвежи салати, со најсвежо месо, малце ќе почекате да го напрат ама ептен е вкусен и тазе. И убави компири, не оние едни дебели ко пиперки.

Od gjorce sum,a neam jadeno tamu,cccccc,tuka u zgradata do 69 kaj so bese ? I vikas ubavo e,od provereni izvori,da znam dali da probuvam :D

Да да пробај, и пред тоа лепчето го става на плотната за да крцка после, мераци, башка не штедат :) Ептен ми се свиѓа мене хамбургерот од таму, и Вили го баталив више, поготово немојте да сте земале од Вили од Водњанска, дали дека послабо промет имаат, еднаш коа се враќав од лекар си купив, лебот се делеше од што беше веќе стар.

Да да пробај, и пред тоа лепчето го става на плотната за да крцка после, мераци, башка не штедат :) Ептен ми се свиѓа мене хамбургерот од таму, и Вили го баталив више, поготово немојте да сте земале од Вили од Водњанска, дали дека послабо промет имаат, еднаш коа се враќав од лекар си купив, лебот се делеше од што беше веќе стар.
И јас ќе го одморам Вили некој месец, го префорсирав упм :)

Дефинитивно, Burger King, годинава на екскурзија во Прага.

Лап Лап. Оддамна беше со братучед ми знам работев тој ден. Дали дека изморен бев, дали дека он ме частеше али мислам никад бољи Хамбургер у живот не сум јадел.
А у поново време у Драчево на автобуската, Кај тете, го посраа и него у последно време како и сегде, али за 60 денари задоволителен хамбургер праат. :)

Чика СТОИЛКО на времето и Седмица сега послабо јадам а иначе гиро мавам.

Брза Смрт бе пеер, на задња у нл!
Седумдефче, хамбургер со кепаќ мајонез семф, салата, урнебес, палвака, буквец! И феферонче на страна! Мм, медои!
Тоа ми е најбоље секојдневен хамбургер/француски/хотдог.
А настрана тоа, лесковачката во Аеродром.
Се е тазе, се е големо, се е вкусно. А богами, и ефтино.
Девеес денари лесковачка со компири, со сосови и салати да незнаеш шо да одлучиш...

Месец дена немам јадено зашо?o_O

Сојата е неподнослива, проблеми со желудникот прави. Плус квалитетот е каде каде опаднат, неспоредливо е со тоа што беше до пред 2-3 години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom