Каде сте го јаделе најубавиот/најгадниот хамбургер?

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Мислиш кај Дал Фуфо што беше порано, на самата бензинска?
Не на Макпетрол, туку позади, на улицата, во дворот на средното училиште.
--- надополнето: Nov 7, 2011 8:07 AM ---
"Кај Чичко Таљо" во Демир Хисар
Остај го Чичко Таљо, не е нормален, само месо во плескавицата, нема ич соја :) Не сме научени ние скопјани на хамбургери само од месо :)

Грешка, мислев на Бамби, а не на Хамби. Јебига, една буква многу значи.

McDonalds ,

На кој да му спомнам сите ме гледаат чудно , уствари не им се дава пари , ама сите признаваат дека тоа се најдобрите
сендвичи.

Не сум љубител на хамбургери но по некоја случајност имам пробано од неколку места и ми се допаднале, убав хамбургер и чизбургер правеа во Лап Лап, Кингбургер особено францускиот им беше ептен убав, Нино и Чичко Стоилко.(y)

Сите ја спомнуваат Седмица и тој нивен мајонез, мене ми се повраќа кога ќе помислам, еднаш јадев уште на почеток кога се отвори, уште тогаш беше на глас и прочуена по доби сендвичи, лебот беше бајат, а мајонезот како пена за бричење се собрал, абе гадотии. Од тогаш ниеднаш не сум нарачала во оваа сендвичара и не би никогаш, ни тост, а камоли хамбургер.:cenzura:

Тука во Ѓорче спроти Дома Мебел има една гиро - сендвичара, за 70 денари крца сендвичот ама лепчето е свежо, месото е убаво и кечапот и мајонезот не се делат ко во 7.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom