Каде се М2 ѕвездите?

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
70
Не озбилно. Само Елена (гуци гици :icon_lol:) ја фаќам на КРТ со „Милионер“ и толку.

Ламбета исчезна, 4Play такоџе...за мултиталентот (што заборавив како се вика-хммм, да се запрашаме зашто) ништо немам чуено и тако даље.

Има некој информации за „ѕвездиве“?

Според мене тоа беше само еден голем маркетиншки трик од страна на Кока Кола и тогашен Мобимак.:)

Како тоа каде се М2 ѕвездите???? Ај убаво подотворете места кај што чувате дискови....забришете прашина од некои дискови пуштете ги и ќе ги најдете М2:) тука се меѓу нас...си ставија по некој динар у џеб, кокакола, мобимак и Дарко и Шарко х1000 повеќе од нив и тоа е мило ни беше пријатно фала.....уствари со нивна уста кажано „Епа ве заебавме, сега трпете?
Немаа луѓето попаметна работа бе, а и слабо им идеа парите па мораше некако да си ги трошиме парите од мобилните САМО затоа што другаката или другарот ни пееле таму....ко прв пат да гледаме нешто „не наместено„....
Скул башка и таа модерна „ПОП„ музика сега е заменета со турбо фолк....звезде гранда и слични ствари сега нова таква емисија ќе има...само што тука ќе се популаризира турбо факинг фолкот

Еден "мултиталент" го видов како води емисија на Сител, нешто како Дајпобрзај (кумановецот), таа што победи(наместено) сум ја видел како го води тој квизот на А1 со парите...
И во Охрид ја видов од 4Play таа дебелата, али сега дуплопоголема од што беше. :)

Туна праи љом, ја има на Алсат-М и ЕРА.
Сања Лефкова чат пат се појавува на по некој фестивал како и оваа Бојана, таа високата плава што лошо пее.
Другите... што ќе ни се :)

Пилева пее у Маракана, и слични тезгарии, ама она е бивша м2 ѕвезда.
Елена се дупета со Дарко Димитров, и затоа е најзастапени.
Останатите кои не му даваат, се оставени на милост и немилост.
И то е то...:toe:

Шо очекувате од глупи фестивали?

Све си кажа Точкест.

Сеа ко ке опнат и турбово, па пак ке пракате смс, машал машала.

Александра Пилева одамна не пее во Маракана, пееше во Вега минатата сезона. Сега ...
Поп-пејачката Александра Пилева деновиве е во фрка - се обидува да ги заврши предвидените обврски околу новиот албум, но и да ги усклади настапите што ги има низ целата земја. Албумот, чиј наслов по желба на пејачката уште извесен период ќе остане тајна, се работи на големо и, како што вели таа, веќе му се гледа крајот.

"Речиси сите песни се готови или во завршна фаза. Материјалот ќе биде комплетно завршен есенва, но точен датум не можам да дадам, бидејќи се снима во живо", вели Пилева, која уште најавува и спот за последната нејзина песна "Песна за Македонија", но и настапи на неколку фестивали надвор од државава.

Видеозаписот, што ќе биде вистинско изненадување за фановите и мошне поразличен од она што досега го има работено Александра, како впрочем и целиот албум ќе го работи со Рок & рол продукција.
Извор, Радио МК

А за Сања Лефкова, идат слики, Лијат Години
21~0.jpg

28~0.jpg

Мене М2 не ме заебаа. :pos: Нит сум праќал пораки за некој на натпреварите што беа кој да го изберат, нит сум се јавувал, нит сум купувал CD-иња.... така да ја ги заебав, не ги земаа моите пари. :pos: Значи 50.000 - 100.000 помалце :pos:
А ова точкест што збори за турбо фолк емисија некоја, пак давајте пари, праќајте пораки..... :wink:

Оваа сања без навреда кон никого на првата слика личи ко да припаѓа на кланот ноќни кралици што висат кај мтв.

Мене М2 не ме заебаа. :pos: Нит сум праќал пораки за некој на натпреварите што беа кој да го изберат, нит сум се јавувал, нит сум купувал CD-иња.... така да ја ги заебав, не ги земаа моите пари. :pos: Значи 50.000 - 100.000 помалце :pos:
А ова точкест што збори за турбо фолк емисија некоја, пак давајте пари, праќајте пораки..... :wink:
Водка ти ептен навлезе у сметокводителскиве води, прво рачунаше компјутер на испушени цигари па сега ова, чичко благајник се радува:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom