Каде оваа зима?

Си набавив околу 7 книги пред неколку месеци за зимскиов распуст да не ми биде досадно-стручна литература :nerd: ( :icon_lol: ) , Февруари го „обожавам“ сесија,замор,нервози,болештии, аххххх распуст што беше тоа,во мисла те носам :tapp:

на лизгање кај би можело,ако нема снег горе на покрив таму е најстрмно :):pos2:

Си набавив околу 7 книги пред неколку месеци за зимскиов распуст да не ми биде досадно-стручна литература :nerd: ( :icon_lol: ) , Февруари го „обожавам“ сесија,замор,нервози,болештии, аххххх распуст што беше тоа,во мисла те носам :tapp:
Не си сам. И јас како и ти. Февруари просто го обожавам. Кога ќе ми текне на сите книги кои треба да ги прочитам, сите песни што треба да ги научам..ееееее. :helou:

Во викенд куќата на Пониква ама после работно време.

Па според мои рачуници(:pos:) дома ќе си уживам.
Ама што знам нешто од маало си правевме муабети,може и негде на 2-3 дена да отидеме.
Сепак,ми се свиѓа и солуцијата,дома.
Спиење,скитање цел ден низ моето сакано и мило Скопје.
Како и да е,сеуште е рано за да размислувам.

Tрадиционално јас секоја зима.......си седам дома ко мисир некој,не знам да скијам а за санкање не ми се иде по планини вака фино лепо ке си настинам ке си лежам филмови ,учење ,литри чаеви, ке шеткам и ке чекам да дојде пролет побрзо да ги закопам јакните капчињата и ѕиврите у плакарsd и да заживеам....многу мразам зима....:nerv:

Ако падне снег идам со скиите до Водно :pos:. Шала на страна оваа зима како и повеќето ќе си останам дома. Едино ако нешто археолозите се собираме некаде на еднодневна екскурзија - што е тешко, но зошто да не па на крај краева сигурно повеќето нема никаде да одат па може да се организираме.

Дома пред Компјутерчево , Искачање и слично...:3:

Со милото ќе се шетаме цел респуст.

Другарите и мои и нејзини ќе одат некаде и сами не` оставија.

Шејм он дем. Или не? :)

Па,планираме со девојката до Пелистер,ама ке видиме како со кеш......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom