@cool@
Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 23.601
- Поени од реакции
- 27.115
зошто? што и фали на пр. на Варна ?ок е тоа но ако гледаш така треба да бидеш и реална и за другите работи.)
Бугарија срање море
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
зошто? што и фали на пр. на Варна ?ок е тоа но ако гледаш така треба да бидеш и реална и за другите работи.)
Бугарија срање море
зошто? што и фали на пр. на Варна ?
Бугарија е за ноќен живот добра, морето е тиња! Прво опасно е зошто поголемиот дел од подлогата е песок и ствара вртлози! од истата причин песок - само насабајле водата не е матна!Стварно, зошто? Или на Сончев Брег, што му фали на морето?
Бугарија е за ноќен живот добра, морето е тиња! Прво опасно е зошто поголемиот дел од подлогата е песок и ствара вртлози! од истата причин песок - само насабајле водата не е матна!
Варна е студентски град, раздвижен загаден! Бургас е едно големо загадено пристаниште! Бидејќе имам малу бугарско потекло, имам и другари од таму и знам дека тие кога идат на море во бугарски туристички центри, идат у хотел, пливаат во базен а на плажа идат само за сончање, зашто им е јасно каква е водата! Не ви го знам муабетот од пртходни страни, мое мислење е дена неможе бугарија да се рамни со ц.Гора, Хрватска или Грција пример во моркси туризам
За ноќен живот зависи од вкус.Мене ноќниот живот во Бугарија ( на туристичките места) ми е одвратен.Од секаде ечат Цеци меци,планет фаци,некој бугарски рап.некои хитови од 90те.Со кандило да бараш место со добра музика и кога ќе го најдеш,внатре 13 души се гледаат во очи.
За морето се сложувам,најлошото море на свет кое зема многу жртви.Најлесно е да се удавиш на Црно море,за 5 секунди морето почнува да влече назад без разлика каков пливач си.Затоа сите се во плиткото или во базенти.
Има некој да ми даде повеќе информации за Несебар - Бугарија, какви се цените околу смештај ( приватно ) и како може да се дојде до истиот , вака општо скапо ли е не ли .. ?
За ноќен живот зависи од вкус.Мене ноќниот живот во Бугарија ( на туристичките места) ми е одвратен.Од секаде ечат Цеци меци,планет фаци,некој бугарски рап.некои хитови од 90те.Со кандило да бараш место со добра музика и кога ќе го најдеш,внатре 13 души се гледаат во очи.
За морето се сложувам,најлошото море на свет кое зема многу жртви.Најлесно е да се удавиш на Црно море,за 5 секунди морето почнува да влече назад без разлика каков пливач си.Затоа сите се во плиткото или во базенти.
Па и тоа храната одвратна...мислев дека прекина да се оди за Бугарија,ама гледам дека сум била грешка,сеуште има заинтереирани![]()
Погрешно се изразив, зборот ми беше дека е жив ноќниот живот.... во споредба со грција пример каде во 11 саат сите спијатЗа ноќен живот зависи од вкус.Мене ноќниот живот во Бугарија ( на туристичките места) ми е одвратен.Од секаде ечат Цеци меци,планет фаци,некој бугарски рап.некои хитови од 90те.Со кандило да бараш место со добра музика и кога ќе го најдеш,внатре 13 души се гледаат во очи.
Погрешно се изразив, зборот ми беше дека е жив ноќниот живот.... во споредба со грција пример каде во 11 саат сите спијат