@cool@
Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 23.601
- Поени од реакции
- 27.114
зошто? што и фали на пр. на Варна ?ок е тоа но ако гледаш така треба да бидеш и реална и за другите работи.)
Бугарија срање море
зошто? што и фали на пр. на Варна ?ок е тоа но ако гледаш така треба да бидеш и реална и за другите работи.)
Бугарија срање море
зошто? што и фали на пр. на Варна ?
Бугарија е за ноќен живот добра, морето е тиња! Прво опасно е зошто поголемиот дел од подлогата е песок и ствара вртлози! од истата причин песок - само насабајле водата не е матна!Стварно, зошто? Или на Сончев Брег, што му фали на морето?
За ноќен живот зависи од вкус.Мене ноќниот живот во Бугарија ( на туристичките места) ми е одвратен.Од секаде ечат Цеци меци,планет фаци,некој бугарски рап.некои хитови од 90те.Со кандило да бараш место со добра музика и кога ќе го најдеш,внатре 13 души се гледаат во очи.Бугарија е за ноќен живот добра, морето е тиња! Прво опасно е зошто поголемиот дел од подлогата е песок и ствара вртлози! од истата причин песок - само насабајле водата не е матна!
Варна е студентски град, раздвижен загаден! Бургас е едно големо загадено пристаниште! Бидејќе имам малу бугарско потекло, имам и другари од таму и знам дека тие кога идат на море во бугарски туристички центри, идат у хотел, пливаат во базен а на плажа идат само за сончање, зашто им е јасно каква е водата! Не ви го знам муабетот од пртходни страни, мое мислење е дена неможе бугарија да се рамни со ц.Гора, Хрватска или Грција пример во моркси туризам
Точно, недај боже на андерграунд место да помислиш, или музикаЗа ноќен живот зависи од вкус.Мене ноќниот живот во Бугарија ( на туристичките места) ми е одвратен.Од секаде ечат Цеци меци,планет фаци,некој бугарски рап.некои хитови од 90те.Со кандило да бараш место со добра музика и кога ќе го најдеш,внатре 13 души се гледаат во очи.
За морето се сложувам,најлошото море на свет кое зема многу жртви.Најлесно е да се удавиш на Црно море,за 5 секунди морето почнува да влече назад без разлика каков пливач си.Затоа сите се во плиткото или во базенти.
Da ti kazam Nesebar moze mn da ti pruzi za ne mn pari .... Sea za hoteli, bas i ne sum najupaten zas jas bev vo privaten smestaj ... ama lani site znam sto bea velea deka e eftino vo hotel.. na primer jas plakav okolu 10e za soba privaten smestaj kaj postata vo Nesebar ...Има некој да ми даде повеќе информации за Несебар - Бугарија, какви се цените околу смештај ( приватно ) и како може да се дојде до истиот , вака општо скапо ли е не ли .. ?
Наj-вероватно немаш одено во туристичките места во Бугариjа, али нешто си чула. Еве неколку места со малку повеке от 13 души кои не пуштат Цеца Меца во Сончев Брег :За ноќен живот зависи од вкус.Мене ноќниот живот во Бугарија ( на туристичките места) ми е одвратен.Од секаде ечат Цеци меци,планет фаци,некој бугарски рап.некои хитови од 90те.Со кандило да бараш место со добра музика и кога ќе го најдеш,внатре 13 души се гледаат во очи.
За таа работа си има спасители и кога има мртво течение не те пускат во морето - jас лично немам чуено скоро некоj да се е удавил на плажовите со спасители.За морето се сложувам,најлошото море на свет кое зема многу жртви.Најлесно е да се удавиш на Црно море,за 5 секунди морето почнува да влече назад без разлика каков пливач си.Затоа сите се во плиткото или во базенти.
Сеуште се лажат некоj луге - http://www.facebook.com/#!/pages/SUNNY-BEACH-BULGARIA-OFFICIAL-GROUP-2010/114078061939320?ref=tsПа и тоа храната одвратна...мислев дека прекина да се оди за Бугарија,ама гледам дека сум била грешка,сеуште има заинтереирани
Затоа и се стаени знамињата на плажите.Дури има и денови каде е што забрането да влезеш во вода.Во длабокото не ни се иде.Ептен ептен заебано море.Еднаш бев и другпат тешко.За ноќен живот зависи од вкус.Мене ноќниот живот во Бугарија ( на туристичките места) ми е одвратен.Од секаде ечат Цеци меци,планет фаци,некој бугарски рап.некои хитови од 90те.Со кандило да бараш место со добра музика и кога ќе го најдеш,внатре 13 души се гледаат во очи.
За морето се сложувам,најлошото море на свет кое зема многу жртви.Најлесно е да се удавиш на Црно море,за 5 секунди морето почнува да влече назад без разлика каков пливач си.Затоа сите се во плиткото или во базенти.
Погрешно се изразив, зборот ми беше дека е жив ноќниот живот.... во споредба со грција пример каде во 11 саат сите спијатЗа ноќен живот зависи од вкус.Мене ноќниот живот во Бугарија ( на туристичките места) ми е одвратен.Од секаде ечат Цеци меци,планет фаци,некој бугарски рап.некои хитови од 90те.Со кандило да бараш место со добра музика и кога ќе го најдеш,внатре 13 души се гледаат во очи.
Таа споредба си е на место.Погрешно се изразив, зборот ми беше дека е жив ноќниот живот.... во споредба со грција пример каде во 11 саат сите спијат