Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лефкада на слики изгледа прекрасно најповеке поради тиркизната боја што ја има водата. Сепак јас лично се разочарав поради неколку причини:Јас сакам на Лефкада да одам. Некој што бил да ми каже како е таму. Општо за све.
Најблиску, ефтино и забава имаш на Крф и подолу на Закинтос. Не пишувам повеќе оти се е пишано и за Занте, Лаганас, Кавос и сл.Епа дај препорачајте некој од островите во Грција на кои што сте биле. Или Италија или некое друго место, да не е многу скапо.
Бил некој на Хвар да каже нешто?
Мои пријатели беа минатиот октомври во Хургада, поминале феноменално, никаков збор не стана за безбедноста.Има поволни понуди во агенциите за одмор во Египет. Каква е состојбата таму, дали е безбедно, бил некој таму последниве година/две?
http://biserprom.com.mk/index.php/travel-balkanАвтобуски превоз до Бугарија(морскиот дел) како Сончев Брег, Варна и останато да не знаете кои агенции нудат и по која цена? фала однапред!
Понуди по агенции немам гледано, но ако сакаш само превоз авионски од Солун е најблиска варијанта. Види со грчкиот превозник, Aegean имаат директна линија.Едно прашање! Дали некој начекал оваа година да види некаде понуда за Родос? До душа ми треба само превоз...фала