Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ги познаваш тетовчани, ти? Па ние и на ѓаволот би му продавале (х)Амбургер, само да му ги земеме парите!Babloku се вика?
Обавезно ќе пробам, кога ќе идам у Тетово. Личи топ. chef burger е ваљда ова
(ако служат каури секако)
Да, познавам. Како егејците се. Нека лапнат шајка, шест метра жица од газ ќе им извлечеш.Абе ги познаваш тетовчани, ти? Па ние и на ѓаволот би му продавале (х)Амбургер, само да му ги земеме парите!
Два пати сме купиле, првиот пат: Премиум бургерот и премиум криспи им беа добри.Како се food hood?
Ја купувам од Киоск и од грчкиот ланец на фаст фуд.Каде може да се јаде добар веге/посен бургер?
Ако воопшто има некаде...
Знам на Д Фест стандард само такви бургери се продаваат и од шо нема друго само таму имам јадено таков...
Не ти е гадно од немиени, хомосексуални Грци да јадеш?Ја купувам од Киоск и од грчкиот ланец на фаст фуд.
Не ни знам друг кој држи.
Каде може да се јаде добар веге/посен бургер?
Знам на Д Фест стандард само такви бургери се продаваат и од шо нема друго само таму имам јадено таков...
Пробав и јас, American го земав, и беше сосема солиден иако го јадев 20тина минути покасно откако го доставија.Два пати сме купиле, првиот пат: Премиум бургерот и премиум криспи им беа добри.
Вториот пат обичен бургер и обично криспи - под просек, мислам дека и различно месо користат за овие или пак полошо ги имаа направено.
Провери во Brunch Box Eatery, ако добро се сеќавам имаше.Каде може да се јаде добар веге/посен бургер?