Каде може да се најде најдобриот бургер во Скопје?

  • Креатор на темата Креатор на темата Que
  • Време на започнување Време на започнување
Како може 7ца и тетекс да се поим за добар бургер, класична плескавица(прашање е дали воопшто и има месо) со ист вкус и текстура како хамбургер од трафика што сум јадел у 7мо одделение пред 20 години.
На темата:
Маџо е добар, али Бруклински по мој вкус е број еден од тоа што сум пробал до сега.
 
Како може 7ца и тетекс да се поим за добар бургер, класична плескавица(прашање е дали воопшто и има месо) со ист вкус и текстура како хамбургер од трафика што сум јадел у 7мо одделение пред 20 години.
На темата:
Маџо е добар, али Бруклински по мој вкус е број еден од тоа што сум пробал до сега.

Овој бургеров во бруклински изгледа како канапеи на сликите.
Како и да е, од слика неможам да кажам дали е добар или не. Треба да се проба тој, и тој на Маџо.

Сепак, јас мислам дека бургер не заслужува толкаво внимание, и дефинитивно цената треба да е многу поефтина насекаде. Сепак е улична храна и преферирам да го јадам како што го служат во Седмица, односно не растурен.
Онака растурен е доста тежок да го утепаш набрзака и после тоа три дена прстите ти мирисаат на бургер.
 
Како може 7ца и тетекс да се поим за добар бургер, класична плескавица(прашање е дали воопшто и има месо) со ист вкус и текстура како хамбургер од трафика што сум јадел у 7мо одделение пред 20 години.
На темата:
Маџо е добар, али Бруклински по мој вкус е број еден од тоа што сум пробал до сега.

Во бруклински бургерот како целина не ми свиѓа, али имаат најдобра плескавица од сите набројани. Ова беше пред 1,5 години така нешто.. ако не усрале до сега.
 
Baking Bread во шербет да не го киснат лебот пред да направат сендвич :tapp:
Го расипале и месото овие, најдов повеќе рскавици, благо лепче како милиброд плус не беше од истиот ден и се распадна целото од сокот на карамелизираниот кромид и ајсберг...без помфрит поголем човек тешко дека ќе се најади од Хајзенбургерот, сумирано уште една локација за избегнување.
 
Baking Bread во шербет да не го киснат лебот пред да направат сендвич :tapp:
Го расипале и месото овие, најдов повеќе рскавици, благо лепче како милиброд плус не беше од истиот ден и се распадна целото од сокот на карамелизираниот кромид и ајсберг...без помфрит поголем човек тешко дека ќе се најади од Хајзенбургерот, сумирано уште една локација за избегнување.
Во ББ и мене ми се имаат паднато рскавци и со тоа по дифолт го бришам местото.
 
Не е бургер, ама у таа категорија јадења, барем мислам дека е....некој дали пробал и да сподели искуство?Screenshot_20191209-161820_Facebook.jpg
 
Не е бургер, ама у таа категорија јадења, барем мислам дека е....некој дали пробал и да сподели искуство?Прегледај го приврзокот 224814
Ако е тоа Конец во Аеродром кај Палма, сум јдел кога имаше само два свински и еден телешки сендвич/ Двата свински беа солидни и Мајо и Барбикју а телешкиот еднаш го купив и беше некако сув и малку потсеќаше на чорба/гулаш вкусот така да не ми беше нешто многу добро. Мислам дека за цената вредат пошто не е баш фаст фуд и ќе те засити.
 
Во Конец телешкиот беше барут сув а свинскиот нишо посебно. Сосовите под просек.

Мислам дека месото го печат во такви стаклени фурни како за печење пилиња.
 
Дома. 100% од месото по ресторани/барови е шит. Земи си мевце напрај си бургери.
 
Крафт Бургер. Бургери направени по доста висок стандард за маалска сенвичара и со доста ефтини цени за скопска сендвичара.
 
Најмногу мразам кога ми се распаѓа лепчето или е бајато што е речиси секогаш случај со мене кога јадам во Ројал.
 

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom