Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како може 7ца и тетекс да се поим за добар бургер, класична плескавица(прашање е дали воопшто и има месо) со ист вкус и текстура како хамбургер од трафика што сум јадел у 7мо одделение пред 20 години.
На темата:
Маџо е добар, али Бруклински по мој вкус е број еден од тоа што сум пробал до сега.
Како може 7ца и тетекс да се поим за добар бургер, класична плескавица(прашање е дали воопшто и има месо) со ист вкус и текстура како хамбургер од трафика што сум јадел у 7мо одделение пред 20 години.
На темата:
Маџо е добар, али Бруклински по мој вкус е број еден од тоа што сум пробал до сега.
Во ББ и мене ми се имаат паднато рскавци и со тоа по дифолт го бришам местото.Baking Bread во шербет да не го киснат лебот пред да направат сендвич
Го расипале и месото овие, најдов повеќе рскавици, благо лепче како милиброд плус не беше од истиот ден и се распадна целото од сокот на карамелизираниот кромид и ајсберг...без помфрит поголем човек тешко дека ќе се најади од Хајзенбургерот, сумирано уште една локација за избегнување.
Ако е тоа Конец во Аеродром кај Палма, сум јдел кога имаше само два свински и еден телешки сендвич/ Двата свински беа солидни и Мајо и Барбикју а телешкиот еднаш го купив и беше некако сув и малку потсеќаше на чорба/гулаш вкусот така да не ми беше нешто многу добро. Мислам дека за цената вредат пошто не е баш фаст фуд и ќе те засити.Не е бургер, ама у таа категорија јадења, барем мислам дека е....некој дали пробал и да сподели искуство?Прегледај го приврзокот 224814
барбикју, мејо, колслоние како да немаме зборови за скара, мајонез и купуз салата