Рекет или слабо им оди?
Рекет, се подразбира.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рекет или слабо им оди?
Тетекс (на Холидај Ин) според мене е меѓу топ 3 бургери за набрзинка. Месото се топи во уста.
Мислиш сојата?Тетекс (на Холидај Ин) според мене е меѓу топ 3 бургери за набрзинка. Месото се топи во уста.
Во трафиката спроти Алкалоид имав јадено таков пред 5-6 години, за 80тина ден лепче со плескавица и зачудувачки беше вкусно, али мислам не постои повеќе таа сендвичара.Шубави лепиња со плескавица имаше пред 15тина години за 70тина денари, сеа бљувотини со х3 цени скриени позади мајонез, кечап и еден тон зачини...
Ај елаборирај.. Зошто соја?Мислиш сојата?
Не треба научна елаборација, два пати јадев таму, стомакот како тапан подуен ми беше цел ден, од домашен направен бургер со чисто месо никогаш немам осетено подуеност.Ај елаборирај.. Зошто соја?
Во трафиката спроти Алкалоид имав јадено таков пред 5-6 години, за 80тина ден лепче со плескавица и зачудувачки беше вкусно, али мислам не постои повеќе таа сендвичара.
Не треба научна елаборација, два пати јадев таму, стомакот како тапан подуен ми беше цел ден, од домашен направен бургер со чисто месо никогаш немам осетено подуеност.
Не знам како се викаше, знам колега ме однесе баш таму да земеме, затоа и пишав лепче со плескавица, али сепак беше вкусно и беше направено на скара со жар, сега ретко каде ги прават на жар, најчесто плин користат на скарите или пак струја.[DOUBLEPOST=1556969988][/DOUBLEPOST]Ekstra M na vremeto... Sepak ne e toa burger nego obicno lepce so pleskavica.
Дефинитивно не им е чисто месото, таму јадев и со компир и без компир уште кога го отворија, али и во двата случаеви стомакот ми беше подуен. Единствено за чисто месо сум сигурен дома бидејќи пред мене ги терам да ми сомелат во месарница и во живот немам осетено подуеност, дури и кога го комбинирам со компири и леб.Незнам, можеби не ти одговара тој тип на месо.. шо знам.. мене ми е сендвичот бомба.
Дефинитивно не им е чисто месото, таму јадев и со компир и без компир уште кога го отворија, али и во двата случаеви стомакот ми беше подуен. Единствено за чисто месо сум сигурен дома бидејќи пред мене ги терам да ми сомелат во месарница и во живот немам осетено подуеност, дури и кога го комбинирам со компири и леб.
Исто и стекот што го користат им е од онај ефтиниот од Бразил, а колку што слушнав од колеги ги кренале цените 140тина денари, пред 2 години кога јадев беше 100ка хамбургер и 110 чикен.