Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Kade mozam da najdam rabotni masi (biro) so podesuvanje na visina (standing desk, height adjustable desk) vo Makedonija? Moze i novi i koristeni.

Kade mozam da najdam rabotni masi (biro) so podesuvanje na visina (standing desk, height adjustable desk) vo Makedonija? Moze i novi i koristeni.
Nemam videno vo mkd, imase za vreme na koronata nekoi ama bea smesni ceni. Najblisku vo Solun bi ti rekol znas kaj e IKEA :D

овие хедра носат, али што знам, преценета работа се. Барем да има механизми поефтини за рачно подесување висина.

овие хедра носат, али што знам, преценета работа се. Барем да има механизми поефтини за рачно подесување висина.
ne sum bash upaten za mkd ceni (posledni 10 godini voglavno ne sum tuka), ama ovie izgledaat ok na prv pogled i cenite.
raste pobaruvacka za ovie pa im digaat ceni.

Кафеавото го има еден од колегите и е задоволен, само е скапичко.

ne sum bash upaten za mkd ceni (posledni 10 godini voglavno ne sum tuka), ama ovie izgledaat ok na prv pogled i cenite.
Ако имаш обично, може да си земеш конвертер што ќе стои врз него, така ќе те фати поефтино :)

Ne se moi pari neli ama 40000 den premnogu pari za ova.

Trotten - manuelno 120x70=254€ 160x80=274€
Rudolf - elektricno 160x80=349€ (doma go imam veke 4 godini maka nema)
Bekant - elektricni vo razlicni dimenzii od 480€

Ovie baraat skoro 700€, pa od skopje mi se isplati da idam do solun i da kupam. giroto i benzinot ke mi se gratis

Кафеавото го има еден од колегите и е задоволен, само е скапичко.

Ако имаш обично, може да си земеш конвертер што ќе стои врз него, така ќе те фати поефтино :)
mislev i taa opcija, ama i "obicnoto biro" momentalno mi e na improvizacija.
treba da zemam edna, kje se najde periodov.
Автоматски споено мислење:

Ne se moi pari neli ama 40000 den premnogu pari za ova.

Trotten - manuelno 120x70=254€ 160x80=274€
Rudolf - elektricno 160x80=349€ (doma go imam veke 4 godini maka nema)
Bekant - elektricni vo razlicni dimenzii od 480€

Ovie baraat skoro 700€, pa od skopje mi se isplati da idam do solun i da kupam. giroto i benzinot ke mi se gratis
transport od solun, carini, zaebancii?
tie se parite na kraj na den.

nema ikea, ceni na bela tehnika (i koga se na popusti) se poskapi so 20-50% tuka, toa e realnosta.

prethodno mi preporacaa nekoj D store vo Skopje, ne znam dali drzat vakvi biroa, generalno imaat koristeni i reparirani produkti, treba i toa da go proveram.

mislev i taa opcija, ama i "obicnoto biro" momentalno mi e na improvizacija.
treba da zemam edna, kje se najde periodov.
Автоматски споено мислење:

transport od solun, carini, zaebancii?
tie se parite na kraj na den.

nema ikea, ceni na bela tehnika (i koga se na popusti) se poskapi so 20-50% tuka, toa e realnosta.

prethodno mi preporacaa nekoj D store vo Skopje, ne znam dali drzat vakvi biroa, generalno imaat koristeni i reparirani produkti, treba i toa da go proveram.
Секаде се скапи овие, ако не ти се брза следи огласи по пазар страните, од фирми се начекуваат многу ефтини.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom