Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам. Во копирници знам дека прават пластифицирани корици за оние скрипти, проектни задачи..

Можеш да прашаш во некоја печатница ако може да ти ги завиткаат во таа фолија. Сепак и тоа е премногу замарање.

Како што пишав апаратче за вакумирање можеби и ќе заврши работа.

Еве едно евтино, колку добро функционира не знам. Вакви апаратчиња подобри имаше и во Lidl.

Еве ги и кесите.

Не си жив ако не го спомнеш Lidl...
Фала сепак, ми требаше само една книга да завиткам, цел апарат и + фолии не ми се купува. :)

Има ли шанса да се најде гигантска Секвоја дрво садник или семе, ги прашав Фоја рекоа немале достапно, ме зачуди тоа што уствари го имаме овој вид на планина китка

Ај вака, од почеток: прашав каде да најдам ВО СКОПЈЕ ЧАДОР ШТО НЕМА ДА СЕ СКРШИ ИЛИ ОШТЕТИ ПРИ ГОЛЕМ ВЕТАР. Значи не на Али Експрес, во Скопје. Не кабаница - чадор. Не како да го носам чадорот, туку каде да најдам. Не чадор што ветрот нема да може да го преврти - туку чадор што не е направен од алуминиум и на кој нема да му се извиткаат или скршат жиците. И не чадор што ветрот нема да го дува, такво нешто ваљда само во приказните ќе најдам - туку чадор што нема да се скрши при голем ветар. Веројатно појасно, а?

Пивара држи вакви :D

Каде би можел да најдам ограда за врата за бебиња може и поволна ?

Attachments

• ограда.jpg
    ограда.jpg
    24,3 KB · Прегледи: 8
poracaj si po zhelba neka ti napravat. Od skopje se . A sigurno ima i drugi firmi shto mozhi da ti zbrkaat rabota.

prednosta: Pasuva 100%, Kvalitetno i izdrzhlivo.
Фала ,ми треба нешто поевтино за многу краток период имам кученце па сакам да го ограничам да не влегува во една од собите а вратата да биде отворена

Има ли шанса да се најде гигантска Секвоја дрво садник или семе, ги прашав Фоја рекоа немале достапно, ме зачуди тоа што уствари го имаме овој вид на планина китка
Нема. Сегде имаж идено, нигде нема. Најретко што може да најдеш е Араукарија ама не е трефната за студот. Едина секвоја што ја има во државата е во трница. Мислам и на нејзе не е трефната климата

Каде можам да најдам во македоноја бежично звонче со две внатрешни единици..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom