Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Логин електроникс ?

Вакво има во Anhoch, само не под агол, ако ти врши работа. Колку што гледам тој им е единствен машко/машко конектор.

Ако баш ти треба под агол, може и уште еден конектор да ставиш:

летна од АлиЕкспрес едно комбо.

Capture2.JPG

да не знаете во кој маркети во центар ги има еклериве?

received_191769273789496.jpeg

received_1687191512063712.jpeg

Не знам во која тема припаѓа прашањево, слободно сместете го кај треба. Онтопик, кој има искуство во откажување летови со визаир и рефундирање, веќе цела недела помина парите не се рефундирани, да не треба нешто со кодов да се направи, пишува за 72 часа дека треба да се рефундира.

Dali znaete kaj mozhat da se poracaat Tepisoni so moi dimenzi so dostava

Каде може да се најдат добри (квалитетни) по можност еднобојни дуксери?
Нормално да не коштаат пола бубрег. Не е битно дали се со патент или без патент.

Еднаш само успеав да најдам така бланко дуксер за 700 и криво ми е што само 1 земав, океј и само една боја имаа.
Buvljak pazar, kaj kvantaski, otvara u nedela 6 sabajle.. tamu imas sve, i od pile mleko :D samo dojdi si rano, kvalitetnata roba za 15 min se rasprodava..

Buvljak pazar, kaj kvantaski, otvara u nedela 6 sabajle.. tamu imas sve, i od pile mleko :D samo dojdi si rano, kvalitetnata roba za 15 min se rasprodava..
У план ми е да отидам до Бувљак за други работи што сакам да купам...
Само не верувам дека ќе најдам некој добри дуксери (не сакам second hand) :D

да не знаете во кој маркети во центар ги има еклериве?

Прегледај го приврзокот 378103

Малце поише каснам ал јбг сеа го гледам постов. Во една пиљара ("Братство" чинам се вика) која се наоѓа спроти поранешната локација на Горки кафичот, до едно пролазче помеѓу НЛБ и ЕТЦ Травел мислам дека е одма до нив.

Дали знаете во која менувачница можат да се променат евра монети во денари?

Фотограф во Скопје за слики за лична карта ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom