M
MortSinder
Гостин
Bako probaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Bako probaj.
Резервни греачи требаш да имаш по сервиси....или електрометал....исл......Кај да го најдам гомново? На 9 места бев и го немаат... Ако не го најдам до утре, ќе лета на клоци цела машина за перење
Кај да го најдам гомново? На 9 места бев и го немаат... Ако не го најдам до утре, ќе лета на клоци цела машина за перење
Уште тој ми остана, пошто проверив во Електрометал, Бриколаж, Меркур, Алфи, Свема, 2-3 продавнички во К. Вода и Лисиче и немаМиле Темс кај скопјанка провери? Продава резервни делови за бела техника (особено за машини за перење), мада Електролукс делови не знам да ти потврдам дали држи. Можеш и телефонски да прашаш
Провери и овде, најдоле имаш бројче од фирмата.Уште тој ми остана, пошто проверив во Електрометал, Бриколаж, Меркур, Алфи, Свема, 2-3 продавнички во К. Вода и Лисиче и нема![]()
Фриго Шоб, (бар) у Аутокоманда продавницата имаат различни греачи.Уште тој ми остана, пошто проверив во Електрометал, Бриколаж, Меркур, Алфи, Свема, 2-3 продавнички во К. Вода и Лисиче и нема![]()
Во Бутел кај поранешната општина сервис Буч мислам дека ги имаат 022617111 , 070598015 телефон за контактУште тој ми остана, пошто проверив во Електрометал, Бриколаж, Меркур, Алфи, Свема, 2-3 продавнички во К. Вода и Лисиче и нема![]()
Кај да го најдам гомново? На 9 места бев и го немаат... Ако не го најдам до утре, ќе лета на клоци цела машина за перење
Ne znam vo koi vo K. Voda si proveril, ama za specificni delovi ke preporacam mala prodavnica vo trgovskiot na rampa, od zadna strana, pozadi postata. Obicno zenata raboti, a mazot I e serviser za bela tehnikaУште тој ми остана, пошто проверив во Електрометал, Бриколаж, Меркур, Алфи, Свема, 2-3 продавнички во К. Вода и Лисиче и нема![]()
Кај Меркур позади има налик стоковна куќа не ми текнуе името, јас таму купив греач Бош машина за перењеКај да го најдам гомново? На 9 места бев и го немаат... Ако не го најдам до утре, ќе лета на клоци цела машина за перење
Готово, купив нова машинаКај Меркур позади има налик стоковна куќа не ми текнуе името, јас таму купив греач Бош машина за перење
Sent from my SM-N986U using Tapatalk