Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Кај да го најдам гомново? На 9 места бев и го немаат... Ако не го најдам до утре, ќе лета на клоци цела машина за перење :boksix:

Кај да го најдам гомново? На 9 места бев и го немаат... Ако не го најдам до утре, ќе лета на клоци цела машина за перење :boksix:

Резервни греачи требаш да имаш по сервиси....или електрометал....исл......
знам дека има за бојлери...за машини поретко...

Миле Темс кај скопјанка провери? Продава резервни делови за бела техника (особено за машини за перење), мада Електролукс делови не знам да ти потврдам дали држи. Можеш и телефонски да прашаш

Миле Темс кај скопјанка провери? Продава резервни делови за бела техника (особено за машини за перење), мада Електролукс делови не знам да ти потврдам дали држи. Можеш и телефонски да прашаш
Уште тој ми остана, пошто проверив во Електрометал, Бриколаж, Меркур, Алфи, Свема, 2-3 продавнички во К. Вода и Лисиче и нема :)

Уште тој ми остана, пошто проверив во Електрометал, Бриколаж, Меркур, Алфи, Свема, 2-3 продавнички во К. Вода и Лисиче и нема :)
Провери и овде, најдоле имаш бројче од фирмата.

Фриго Шоб, (бар) у Аутокоманда продавницата имаат различни греачи.

Во Бутел кај поранешната општина сервис Буч мислам дека ги имаат 022617111 , 070598015 телефон за контакт

Овие треба да имаат, нешто се како овластен сервис.

Ne znam vo koi vo K. Voda si proveril, ama za specificni delovi ke preporacam mala prodavnica vo trgovskiot na rampa, od zadna strana, pozadi postata. Obicno zenata raboti, a mazot I e serviser za bela tehnika

Кај може да се најде електричен пиштол или како и да е преводот на македонски (stun gun, taser gun)?

Кај Меркур позади има налик стоковна куќа не ми текнуе името, јас таму купив греач Бош машина за перење

Sent from my SM-N986U using Tapatalk

Кај Меркур позади има налик стоковна куќа не ми текнуе името, јас таму купив греач Бош машина за перење

Sent from my SM-N986U using Tapatalk
Готово, купив нова машина :pos:
Инаку го најдов карши Скопјанка во Темс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom