Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Де бре луѓе све од интернет да се нарачувало. По пазариве има

Порано, барем, имаше една продавница, повеќе налик на магацин, во зградичето со повеќе локали, блиску до Млечен ресторан, на ул. Анкарска бр. 29а. Тука купував 3М самолепливи изолации, како од катран. Само таму ги имаше. Можеби во меѓувреме се отселиле, затвориле, не знам.
Автоматски споено мислење:

Ако добро се снаоѓам на мапа, имаше продавница за производи за пчелари на бул. Партизански одреди бр. 19, на аголот. Тука сум купувал пчелин восок. Прашај некого таму, ако сум непрецизен. Интересна беше и продавничката пред неа, каде се продаваа сликарски материјали, но мислам дека и тие имаа восок, шелак и сл.
Супер се скапав вртење на гоогле мапс да најдам некоја таква продавница ама неможев ако можеш да ставиш еден пин на мапс да видам дали има такво нешто бидеќи не сум од СК. Фала

Zdravo, dali znaete kade moze da najdam vakov slicen bric safety razor

Attachments

• 611sPULIcaL._SL1500_.jpg
    611sPULIcaL._SL1500_.jpg
    93,9 KB · Прегледи: 19
на пазар провери, вакво нешто у дуќан не верувам да носат у 2020та

Бричов на амазон кошта околу 40-50 ЕУР ти го тераш на пазар да провери.
Можеби на бувљак некој користен да се најде..

Бричов на амазон кошта околу 40-50 ЕУР ти го тераш на пазар да провери.
Можеби на бувљак некој користен да се најде..

Па може и јас да му го продадам тој од дедо ми. Муабетот ми е дека никој не носи такви бричеви веќе по продавници и не можеш да најдеш, осве на тезга негде на пазарче. Ако сака може и од интернет да нарача. Иначе не знам што се палат луѓево на вакви бричеви кога ќе направиш масакар на лицето ако не си многу внимателен. Не за џабе никој не ги користи веќе.

Па може и јас да му го продадам тој од дедо ми. Муабетот ми е дека никој не носи такви бричеви веќе по продавници и не можеш да најдеш, осве на тезга негде на пазарче. Ако сака може и од интернет да нарача. Иначе не знам што се палат луѓево на вакви бричеви кога ќе направиш масакар на лицето ако не си многу внимателен. Не за џабе никој не ги користи веќе.

Абе која тезга на пазарче во Македонија има брич со продажна цена од 40-50 ЕУР?

Дали некој знае добра фотокопирница во Скопје која печати стручна литература од ПДФ во апла ист формат како оригиналот (иста големина, корица во колор)?

Супер се скапав вртење на гоогле мапс да најдам некоја таква продавница ама неможев ако можеш да ставиш еден пин на мапс да видам дали има такво нешто бидеќи не сум од СК. Фала
41.996559,21.409544

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom