Каде може да најдам? (Општи прашања)

jovankrstevski1

ТАТА_МАТА
Член од
2 декември 2012
Мислења
855
Поени од реакции
601
Де бре луѓе све од интернет да се нарачувало. По пазариве има

Член од
3 јули 2020
Мислења
37
Поени од реакции
19
Порано, барем, имаше една продавница, повеќе налик на магацин, во зградичето со повеќе локали, блиску до Млечен ресторан, на ул. Анкарска бр. 29а. Тука купував 3М самолепливи изолации, како од катран. Само таму ги имаше. Можеби во меѓувреме се отселиле, затвориле, не знам.
Автоматски споено мислење:

Ако добро се снаоѓам на мапа, имаше продавница за производи за пчелари на бул. Партизански одреди бр. 19, на аголот. Тука сум купувал пчелин восок. Прашај некого таму, ако сум непрецизен. Интересна беше и продавничката пред неа, каде се продаваа сликарски материјали, но мислам дека и тие имаа восок, шелак и сл.
Супер се скапав вртење на гоогле мапс да најдам некоја таква продавница ама неможев ако можеш да ставиш еден пин на мапс да видам дали има такво нешто бидеќи не сум од СК. Фала

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.681
Поени од реакции
42.261
на пазар провери, вакво нешто у дуќан не верувам да носат у 2020та

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.858
Поени од реакции
23.215
на пазар провери, вакво нешто у дуќан не верувам да носат у 2020та
Бричов на амазон кошта околу 40-50 ЕУР ти го тераш на пазар да провери.
Можеби на бувљак некој користен да се најде..

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.681
Поени од реакции
42.261
Бричов на амазон кошта околу 40-50 ЕУР ти го тераш на пазар да провери.
Можеби на бувљак некој користен да се најде..
Па може и јас да му го продадам тој од дедо ми. Муабетот ми е дека никој не носи такви бричеви веќе по продавници и не можеш да најдеш, осве на тезга негде на пазарче. Ако сака може и од интернет да нарача. Иначе не знам што се палат луѓево на вакви бричеви кога ќе направиш масакар на лицето ако не си многу внимателен. Не за џабе никој не ги користи веќе.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.858
Поени од реакции
23.215
Па може и јас да му го продадам тој од дедо ми. Муабетот ми е дека никој не носи такви бричеви веќе по продавници и не можеш да најдеш, осве на тезга негде на пазарче. Ако сака може и од интернет да нарача. Иначе не знам што се палат луѓево на вакви бричеви кога ќе направиш масакар на лицето ако не си многу внимателен. Не за џабе никој не ги користи веќе.
Абе која тезга на пазарче во Македонија има брич со продажна цена од 40-50 ЕУР?

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Дали некој знае добра фотокопирница во Скопје која печати стручна литература од ПДФ во апла ист формат како оригиналот (иста големина, корица во колор)?

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.738
Поени од реакции
7.228
Супер се скапав вртење на гоогле мапс да најдам некоја таква продавница ама неможев ако можеш да ставиш еден пин на мапс да видам дали има такво нешто бидеќи не сум од СК. Фала
41.996559,21.409544

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.481
Поени од реакции
4.308
Каде може да најдам дребонг што не е Einhell

Kajgana Shop

На врв Bottom