- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.318
- Поени од реакции
- 15.571
А да не е Меркур, било каде таков брич?Меркур 34ц ? Не верувам да има кај нас. Порачај од нет. Или да ти донеси некој од странство.
А да не е Меркур, било каде таков брич?Меркур 34ц ? Не верувам да има кај нас. Порачај од нет. Или да ти донеси некој од странство.
Супер се скапав вртење на гоогле мапс да најдам некоја таква продавница ама неможев ако можеш да ставиш еден пин на мапс да видам дали има такво нешто бидеќи не сум од СК. ФалаПорано, барем, имаше една продавница, повеќе налик на магацин, во зградичето со повеќе локали, блиску до Млечен ресторан, на ул. Анкарска бр. 29а. Тука купував 3М самолепливи изолации, како од катран. Само таму ги имаше. Можеби во меѓувреме се отселиле, затвориле, не знам.
Автоматски споено мислење:
Ако добро се снаоѓам на мапа, имаше продавница за производи за пчелари на бул. Партизански одреди бр. 19, на аголот. Тука сум купувал пчелин восок. Прашај некого таму, ако сум непрецизен. Интересна беше и продавничката пред неа, каде се продаваа сликарски материјали, но мислам дека и тие имаа восок, шелак и сл.
Бричов на амазон кошта околу 40-50 ЕУР ти го тераш на пазар да провери.на пазар провери, вакво нешто у дуќан не верувам да носат у 2020та
Па може и јас да му го продадам тој од дедо ми. Муабетот ми е дека никој не носи такви бричеви веќе по продавници и не можеш да најдеш, осве на тезга негде на пазарче. Ако сака може и од интернет да нарача. Иначе не знам што се палат луѓево на вакви бричеви кога ќе направиш масакар на лицето ако не си многу внимателен. Не за џабе никој не ги користи веќе.Бричов на амазон кошта околу 40-50 ЕУР ти го тераш на пазар да провери.
Можеби на бувљак некој користен да се најде..
Абе која тезга на пазарче во Македонија има брич со продажна цена од 40-50 ЕУР?Па може и јас да му го продадам тој од дедо ми. Муабетот ми е дека никој не носи такви бричеви веќе по продавници и не можеш да најдеш, осве на тезга негде на пазарче. Ако сака може и од интернет да нарача. Иначе не знам што се палат луѓево на вакви бричеви кога ќе направиш масакар на лицето ако не си многу внимателен. Не за џабе никој не ги користи веќе.
41.996559,21.409544Супер се скапав вртење на гоогле мапс да најдам некоја таква продавница ама неможев ако можеш да ставиш еден пин на мапс да видам дали има такво нешто бидеќи не сум од СК. Фала
па не мисли за исти ваков брич тука за некој фејк што е 100денариАбе која тезга на пазарче во Македонија има брич со продажна цена од 40-50 ЕУР?
Само за полнење или и data?Anyone?
По можност и двете, ама пожелно за dataСамо за полнење или и data?