Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Не мора точно, на аеродромот или околу.

Не за друго со еден другар пред две години летавме од Солун и таму во близина имаше паркинг, си букираш место однапред. За два дена 20тина евра беше некаде. Прашувам дали во/околу аеродромот во Скопје има такви места.

жалам брат на колективен одмор биле од кај другаров шо требаше да помогне

Sent from my iPhone using Tapatalk

Сакам да испратам облека (една кошула) до Прага.
- Се јавив во DHL, но ми рекоа дека ќе ме кошта над 3.00 денари (за тие пари, ќе појдам до Прага и ќе ја донесам).
- Македонска пошта ми кажаа дека не е баш сигурно да се испрати нешто, бидејќи ќе касни многу или воопшто нема да стигни.
- Карго Скопје, сега гледам на веб сајтот, гледам дека вршат само достава во Македонија.

Сакав да ве прашам дали има некој друга опција?
Слушај ги овие над мене, јас за Љубљана праќав нешто мајсторот едно пиво ми зеде :D DHL не само што ќе те кошта толку туку и на тој што праќаш може да му извадат мајмунлаци. Она што ти рекле од пошта дека може и да се изгуби е трагедија.

Сакам да испратам облека (една кошула) до Прага.
- Се јавив во DHL, но ми рекоа дека ќе ме кошта над 3.00 денари (за тие пари, ќе појдам до Прага и ќе ја донесам).
- Македонска пошта ми кажаа дека не е баш сигурно да се испрати нешто, бидејќи ќе касни многу или воопшто нема да стигни.
- Карго Скопје, сега гледам на веб сајтот, гледам дека вршат само достава во Македонија.

Сакав да ве прашам дали има некој друга опција?

Има едно комбенце од Прилеп патува до Прага. Секој петок од 5 наутро трга. Поминува низ Скопје и Куманово. Компанијата е Чибук травел. Имаат фб профил, телефон и користат viber. Обрати се таму. Јас неколку пати имам така испраќано.

Каде можам да најдам дрвена табла/шах во Скопје? Убава, коа ќе ја пуштиш коцката да врти и тропа :):)

Сакам да ставам нов механизам на рачен саат? Каде да поминам најефтино?

дали може некој да ми препорача фирма која се занимава со PVC и муварници за врати и прозори ?

и по можност цена од квадрат за муварник

Дали има некој, или знаете некој што живее, студира, работи во Љубљана? ве молам контактирајте ме

Дали има некој, или знаете некој што живее, студира, работи во Љубљана? ве молам контактирајте ме
Ок, пиша во 150 теми, сигурно некој те има веќе контактирано, прекини да спамаш.

Каде можам да најдам дрвена табла/шах во Скопје? Убава, коа ќе ја пуштиш коцката да врти и тропа :):)
Јас мојата на бит пазар ја купив на тезга пред некоја година. Прашав таму пазарџиите ми кажаа на кои тезги има. 1000 и нешто денари беше. Солидна табла, широка и долга.

Zdravo dragi kajgandzii - kade moze vo Sk da najdam vakvo ama samo vakvo kako sto e tehnicki akcentirano na slikata - i otprilika kolku pari cini vakvo nesto? (y)

umival.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom