Тема за поклони не најдов па еве овде.Ми треба идеја за поклон за матура за девојче.Носи прстени ама да не испадне дека ја запросувам хахаха.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако сакаш да и подариш прстен, добро би било, во украсната ќеса да ставиш некој картичка со нешто убаво напишано. Од една страна ќе биде специјално и ќе и покажеш дека ти значи, а од друга страна ќе и дадеш до знаење дека не ја запросувашТема за поклони не најдов па еве овде.Ми треба идеја за поклон за матура за девојче.Носи прстени ама да не испадне дека ја запросувам хахаха.
Дали некој знае каде може да се купи парчиња кожа со големина од прилика 1 м2, за изработка на кожени аксесоари
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
потребен е тапетар, да истапацирам компјутерско столче и да смени сунгер! каде можам да најдам?
скопјеОд кој град си?
Барам продавница,бутик каде продаваат машки фармерки за дебели луѓе со поголем број во Скопје.Нека биде од Ѓорче до Центар близина да варира.Благодарам.Едноставно тешко е да се најде број....![]()
Има дуќан на ранерс во сити мол? И ако има на кој спрат се наоѓа
две се во гтц ранерс на 1 спрат втората има поголем избор.Има дуќан на ранерс во сити мол? И ако има на кој спрат се наоѓа
Znam deka ne se replicira na ovaa tema ama takva e rabotata, da pomognime ako se mozi. Edno moe prijatelce gi piese ovie pred dve godini i ete gajle nema povekje ni alergii ni nisto. Tuka gi nema , samo vo Bugarija, ne se nesto skapi, evro dve mislam. Ustvari mozi i gi ima sega po apteki neznam.Драга,
Месецот за пуштање на алергијата на највисоко ниво почна.
Спремна сум, капки си купив уште пред 2 недели.