Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Тема за поклони не најдов па еве овде.Ми треба идеја за поклон за матура за девојче.Носи прстени ама да не испадне дека ја запросувам хахаха.

Тема за поклони не најдов па еве овде.Ми треба идеја за поклон за матура за девојче.Носи прстени ама да не испадне дека ја запросувам хахаха.
Ако сакаш да и подариш прстен, добро би било, во украсната ќеса да ставиш некој картичка со нешто убаво напишано. Од една страна ќе биде специјално и ќе и покажеш дека ти значи, а од друга страна ќе и дадеш до знаење дека не ја запросуваш ;)

Дали некој знае каде може да се купи парчиња кожа со големина од прилика 1 м2, за изработка на кожени аксесоари

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Дали некој знае каде може да се купи парчиња кожа со големина од прилика 1 м2, за изработка на кожени аксесоари

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Во Скопје у чаршија уличката над златарите ако знаеш.Имаат секаков вид на кожа ,за изработка на чевли и ташни итн . Работат на (големо ) но мислам дека ке ти исечат 1м2

потребен е тапетар, да истапацирам компјутерско столче и да смени сунгер! каде можам да најдам?

mortar-board-picture-id532320015

Има кај нас да се купи ваква капа?

Има дуќан на ранерс во сити мол? И ако има на кој спрат се наоѓа

Барам продавница,бутик каде продаваат машки фармерки за дебели луѓе со поголем број во Скопје.Нека биде од Ѓорче до Центар близина да варира.Благодарам.Едноставно тешко е да се најде број....:):LOL:

Барам продавница,бутик каде продаваат машки фармерки за дебели луѓе со поголем број во Скопје.Нека биде од Ѓорче до Центар близина да варира.Благодарам.Едноставно тешко е да се најде број....:):LOL:

Спроти собрание, кон зелен пазар кога се оди, залепено со рамстор.[DOUBLEPOST=1526567337][/DOUBLEPOST]
Има дуќан на ранерс во сити мол? И ако има на кој спрат се наоѓа

нема во сити мол, има во гтц (на 1от кат, на главен пролаз е)

Драга,

Месецот за пуштање на алергијата на највисоко ниво почна. :(
Спремна сум, капки си купив уште пред 2 недели.
Znam deka ne se replicira na ovaa tema ama takva e rabotata, da pomognime ako se mozi. Edno moe prijatelce gi piese ovie pred dve godini i ete gajle nema povekje ni alergii ni nisto. Tuka gi nema , samo vo Bugarija, ne se nesto skapi, evro dve mislam. Ustvari mozi i gi ima sega po apteki neznam.
septilin-768x543.jpg

Кај може да се најдат пластични корита поголеми...минимум 80 см должина?
И ако знае некој цена од прилике колку се продаваат.

Библиотека во близина на железничка, а да не е Страшо Пинџур кај Кјуби?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom