Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Логото од кључот ми паднало негде. Каде може да најдам ново лого за кључ? Се работи за форд
gEzviYs.jpg
Или на клучар или веројатно во овие што се занимаваат со принтање, лепење чаши и слично...

Некое фризерско студио во околина на Универзална кај шо ќе платам околу 200 денари максимум, а нема да ми ја сјебат косата? :D

Кај можам да најдам светилка долгнавеста околу 30 цм со копче за ON/OFF, и да е магнетна.
Нешто во овој стил.
Accu_Looplamp_360R.jpg

Последно уредено:
Кај можам да најдам светилка долгнавеста околу 30 цм со копче за ON/OFF, и да е магнетна.
Нешто во овој стил.
Accu_Looplamp_360R.jpg

Автолидер во чаир ја земав околу 300ден.Но имам видено и во ХубоМаркет и Мр.Бриколаж.

Принтање на чаши ама не од оние најглупите што ги има секаде, туку сакам со моја чаша да појдам, некој фенси филџан или да речеме чаша за виски и таа да ми ја испринтаат?

да не знае некој каде може да најдам мало електромоторче -како што има во количките на далечинско (на син ми ми треба за правење на кран за техничко образование)

26b631b9f089e2ce8a4a772cf3b30163.jpg

Se prodavaat vakvi vo Makedonija?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Дали некој има или знае каде може да се најде електричен тротинет за изнајмување во Скопје? Ќе се користи за снимање видео.

kaj se prodavat od barcelona dres i trenerki orginal kaj nas ne preku internet

поправи ме ако грешам ама ова ти за IQOS мислам дека уште не се продаваат во мк

Mi doagja prijatel od Romanija i prasa dali ima vakvi kaj nas. Iskreno nepusac sum i poima nemam sto IQOS znaci :)

Mi doagja prijatel od Romanija i prasa dali ima vakvi kaj nas. Iskreno nepusac sum i poima nemam sto IQOS znaci :)

И јас сум непушач ама за овие сум слушнал зашто имаше огромен буџет за да се развие таа специјална електронска цигара од Филип Моритз. Ги нема кај нас нека си понесе од Романија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom