OMG!!
Пилот
Или на клучар или веројатно во овие што се занимаваат со принтање, лепење чаши и слично...Логото од кључот ми паднало негде. Каде може да најдам ново лого за кључ? Се работи за форд![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или на клучар или веројатно во овие што се занимаваат со принтање, лепење чаши и слично...Логото од кључот ми паднало негде. Каде може да најдам ново лого за кључ? Се работи за форд![]()
Кај можам да најдам светилка долгнавеста околу 30 цм со копче за ON/OFF, и да е магнетна.
Нешто во овој стил.
![]()
да не знае некој каде може да најдам мало електромоторче -како што има во количките на далечинско (на син ми ми треба за правење на кран за техничко образование)
![]()
Se prodavaat vakvi vo Makedonija?
Sent from my iPhone using Tapatalk
поправи ме ако грешам ама ова ти за IQOS мислам дека уште не се продаваат во мк
И јас сум непушач ама за овие сум слушнал зашто имаше огромен буџет за да се развие таа специјална електронска цигара од Филип Моритз. Ги нема кај нас нека си понесе од РоманијаMi doagja prijatel od Romanija i prasa dali ima vakvi kaj nas. Iskreno nepusac sum i poima nemam sto IQOS znaci
Sent from my iPhone using Tapatalk