Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Контактирај некоја од фирмиве, сигурно ќе ти дадат некоја понуда слична на твоите барања, но според мене доволно е Раид:)
Da ama ja za nadvor ne za vnatre imam raid vnatre ali i toj ne pomaga. Ne skupo je zaboravio sam kolku bese. Zatoa prasav ovde fala

Каде во Скопје може да се најде Аптека Деметра?
https://demetra.com.mk/about/
АДРЕСИ НА АПТЕКИТЕ ВО СКОПЈЕ

ПЗУ АПТЕКА ДЕМЕТРА ГТЦ
Адреса: Улица Кеј 13-ти ноември бр 16/397/ГТЦ
Работно време: од понеделник до сабота од 08:00 – 21:00 часот , недела не работи.

ПЗУ АПТЕКА ДЕМЕТРА 19
Адреса: Улица Васил Главинов бр 14
Работно време: од понеделник до сабота од 08:00 – 21:00 часот , недела не работи.

https://demetra.com.mk/about/
АДРЕСИ НА АПТЕКИТЕ ВО СКОПЈЕ

ПЗУ АПТЕКА ДЕМЕТРА ГТЦ
Адреса: Улица Кеј 13-ти ноември бр 16/397/ГТЦ

ПЗУ АПТЕКА ДЕМЕТРА 19
Адреса: Улица Васил Главинов бр 14
Фала многу

Каде можам да најдам епоксидна смола/resin?

Наместо куќата да ја прскаш со хемикалии кои можат да бидат и штетни за човековото здравје, подобро купи си Raid апарат против комарци.
извини бобче,ама во Раидот што има ако може да знам?

Сакам да прашам каде може да најдам во Скопје Bicycle карти???? Ако знае некој нека каже :)

извини бобче,ама во Раидот што има ако може да знам?
И течноста на Раидот е составена од хемикалии, но за разилка од некои инсектициди кои ги прскаат фирмиве, тој не е штетен по здравјето на човекот, па и по здравјето на домашните миленици.

kade moze da se najde roomba kaj nas?

од каде можат да се порачаат мајци од бендови?

од каде можат да се порачаат мајци од бендови?
AliExpress, од кои бендови поточно сакаш?[DOUBLEPOST=1501062414][/DOUBLEPOST]
Каде можам да најдам епоксидна смола/resin?
За што ти е поточно? Има повеќе видови, сакаш за гудачки инструменти за ,,подмачкување'' на конците на гудалото, за лепак, ако сакаш чиста смола, најди од некој бор, или побарај мало количество калофониум ако ти дадат од факултет за ликовни уметности.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom