Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Bravo kreativen odgovor, kolku vreme go smisluvase i potrosi na nego aj priznaj si, se gleda deka nemas druga "popametna" rabota, a vaka bistro dete ko maten Vardar. E bre tele edno, ne tuku se blamiraj, glupendro nedokvakana.
Ти губиш.

Ok sea proveriv so IP tracker, i mi pokazuva telekabel i koj grad, a tocna adresa ne mi kazuva, se javiv vo telekabel rekov imam ip adresa, ako moze adresa na korisnik, rekoa takvi informacii ne davale, demek. Si go smeniv passwordot na fb no kako dopolnitelno da se zastitam, nekoj sovet?
Мислам дека и Телекабел не дава фиксна адреса на резиденцијални корисници, а дури и сеуште тој што пристапил да ја има истата адреса треба некој да се закачи на цмтсот, па да ти каже на која убр картица се појавува таа ип, па да види кои нодови се закачени на таа картица (ако им се поделени по населби) па да се добие некој груб заклучок каде се наоѓал модемот, али тоа и Ким Јонг Ун да го нареди нема да ти го провери никој :D
Стави си two-factor authentication и нема да ти го хакнат ни анонимуси ;)
https://www.facebook.com/help/148233965247823
https://www.techrepublic.com/article/lock-down-your-facebook-account-with-two-factor-authentication/

Здраво
Подолго време барам стан/куќа од 70+квадрати и цена помеѓу 100-200 евра месечно. Станот/куќата да биде во близина на ѓорче петров (влае/хром). По желба празен. Смештајот е за мирна фамилија од мајка татко и две деца со возраст од 14 и 17год. Ако некој може да ми помогне или да ме насочи би бил многу благодарен.

Здраво
Подолго време барам стан/куќа од 70+квадрати и цена помеѓу 100-200 евра месечно. Станот/куќата да биде во близина на ѓорче петров (влае/хром). По желба празен. Смештајот е за мирна фамилија од мајка татко и две деца со возраст од 14 и 17год. Ако некој може да ми помогне или да ме насочи би бил многу благодарен.
Разгледај на Реклама5 и Пазар 3, таму имаш многу огласи за ова што ти треба:)

Pozdrav , ima nekoj zemjodelec ovde ? Treba mi za komarci da ja prskam kuķata,sezonski sto e toj prasak kako i e imeto.Ne mozam da go najdam. Ima u internet ali ne pratat vo mk.
Fala

Pozdrav , ima nekoj zemjodelec ovde ? Treba mi za komarci da ja prskam kuķata,sezonski sto e toj prasak kako i e imeto.Ne mozam da go najdam. Ima u internet ali ne pratat vo mk.
Fala
Наместо куќата да ја прскаш со хемикалии кои можат да бидат и штетни за човековото здравје, подобро купи си Raid апарат против комарци.

Наместо куќата да ја прскаш со хемикалии кои можат да бидат и штетни за човековото здравје, подобро купи си Raid апарат против комарци.
Da znam ali ima nekoja kompania ovde so prska toa ne moze da bide stetno za covecko zdravje? Sigurno ima dozvola .za toa

Da znam ali ima nekoja kompania ovde so prska toa ne moze da bide stetno za covecko zdravje? Sigurno ima dozvola .za toa
Контактирај некоја од фирмиве, сигурно ќе ти дадат некоја понуда слична на твоите барања, но според мене доволно е Раид:)

Стриптиз бар во Скопје или околина ( да не е валијант)

Ги има уште продавниците за дресови во ГТЦ, така?

Каде можам да најдам термофор и која цена е отприлика?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom