Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Друштво помагајте... ни влезе змија во куќата, па ме интересира има ли во Скопје некои специјалци кои се бават со остранување на тие работи??
Избега змијата?

Не, во куќата внатре е сеуште. Среќа па имаме уште една куќа па тука сите се сместивме. Беља работа....
Zemi stap i koga ke se javi na cisto prekrsi i go rbetot so silen udar od sredina prema glavata, samo pazi da ne ti se namota brzo nanego i da si ja frlis na glava, posle so lesno ke ja dokrajcite, ako ne si tepal dosega vikni nekoj prijatel sto znae kako treba. Ne veruvam deka ima takva sluzba vo sk, preretka pojava e za sluzba ili biznis privaten.

Во сити мол во рамстор маркетот, пред 2 недели ги гледав имаа попуст нешто, пластични се и има разни големини. Со тркалца, рачка на извлекување...

Здраво мене ме интересира на што точно треба да го направам МОТИВАЦИОНО ПИСМО,мене ова писмо не ми треба за работа треба да напишам пример и по бизнис на училиште треба да се предај кај професор.
Треба да се напиши во powerpaint или друг документ? Треба да го напишиме и испечатено да му го однесиме.

Чекам брз одговор

фала.
Мотивационо писмо се пишува во Ворд.

Каде има убави куфери, по можност поиздржливи?
Види во Nama:)

Не, во куќата внатре е сеуште. Среќа па имаме уште една куќа па тука сите се сместивме. Беља работа....
Земи си некоја воздушна пушка или човек со воздушна пушка (ако веќе не знаеш да гаѓаш) и начекај ја некако, пукај и во главата, убиство од самоодбрана и заштина на имот и блиски.

Здраво на сите. Имам прашање до тие од вас што студирале на УКИМ/ФЗФ. Лани поради сериозни здравствени причини го прекинав студирањето во петтиот семестар. Како и да е, студиите не ги ставив во мирување, едноставно не ги уплатив наредните семестри. После се, сакам да си се вратам на студиите. Сакав да прашам дали во Септември треба само да одам и да си го запишам семестарот кој доаѓа или треба да платам некаква казна? Исто така, дали е возможно сега да извадам потврда за редовен студент? Благодарам.

kade moze da kupam kercher pravosmukalka za avtoperalna i koja cena odat
za nova prasuvam

kade moze da kupam kercher pravosmukalka za avtoperalna i koja cena odat
za nova prasuvam

Ги имаш официјалните застапници со дуќан на симнување од Ченто мостот веднаш, правец кон Автокоманда.

Барам стан за изнајмување во плавата зграда кај техничките факултети, ако некој има некаква информација или изнајмува нека ме контактира.

Поквалитетни куфери, ама да не се забегани со цените како овие во офис плус?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom