Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 167629 Прегледај го приврзокот 167630

Вакви алатки за собирање ѓубре? Барав у Џамбо пошто ми рекоа таму виделе али не најдов, некој да не знае кај може да се најдат?
Барај низ дуќаните на Пластичарска, во Бриколаж или во Електрометал:)

Каде можам да најдам статуетки како они грчки ,римјански итн (мали ) ?

Каде можам да најдам статуетки како они грчки ,римјански итн (мали ) ?
Види во Дијаг или побарај во овие продавнициве за сувенири што се во Чаршија одма спроти тој факултетот. Евентуално побарај во Триумфална капија или во Музејот на Република Македонија:)

Види во Дијаг или побарај во овие продавнициве за сувенири што се во Чаршија одма спроти тој факултетот. Евентуално побарај во Триумфална капија или во Музејот на Република Македонија:)
А имаат ли голем избор таму кај триумфална ?

А имаат ли голем избор таму кај триумфална ?
Па да не те лажам, не сум бил таму, само знам дека таму има продавница за такви работи, но би требало да имаат добар избор. Иначе добар избор имаш во чаршија и би требало во Музеј на Република Македонија.

465035338274

исто и женска шоља идат во коплет. Дане видел некој низ ск? и каде можам да најдам за поклон?

465035338274

исто и женска шоља идат во коплет. Дане видел некој низ ск? и каде можам да најдам за поклон?
Разгледај во Џамбо или ако не, можеш да ги испечатиш во онаков дизајн каков што ти сакаш. Места за печатење ги имаш Лорд Импекс, Интермедиа, како и многу други:)

Здраво на сите, би сакал да купам еден лаптоп но не знам дали е добар! Ако може да ме советувате дали да го земам или пак не! Дали е добар....
ASUS i5 3337u up to 2.7ghz SLIM GAMER extra....
ASUS X550CC ultra SLIM GAMERSKI model, procesor intel core i5 3337u 1.8 ghz up to 2.7 ghz (3rd generation) ram: 8 GB, HDD: 500 GB, baterija okolu 3-4 casa. grafika 2 GB NVIDIA GE FORCE 720M 2GB hdmi, camera, usb 3.0, dvd rw,
Дали е добар за игри програми дизајн...?! Фалави од напред! Поздрав :)

Здраво на сите, би сакал да купам еден лаптоп но не знам дали е добар! Ако може да ме советувате дали да го земам или пак не! Дали е добар....
ASUS i5 3337u up to 2.7ghz SLIM GAMER extra....
ASUS X550CC ultra SLIM GAMERSKI model, procesor intel core i5 3337u 1.8 ghz up to 2.7 ghz (3rd generation) ram: 8 GB, HDD: 500 GB, baterija okolu 3-4 casa. grafika 2 GB NVIDIA GE FORCE 720M 2GB hdmi, camera, usb 3.0, dvd rw,
Дали е добар за игри програми дизајн...?! Фалави од напред! Поздрав :)
За некој појаки игри слаб е , а за програми за дизајн треба да ти е ок.

За некој појаки игри слаб е , а за програми за дизајн треба да ти е ок.
Иначе за да можам појаки игри да ставам што треба да купам за појак да го појачам?! Иначе вака лаптопов како што е ќе може некои нови игри што се на пример од 2015... 2016...?

Иначе за да можам појаки игри да ставам што треба да купам за појак да го појачам?! Иначе вака лаптопов како што е ќе може некои нови игри што се на пример од 2015... 2016...?

ќе може ама на минимум

Kako na minimum ne te razbrav?!
Чекај бе малку викаш 21 година сакаш да гејмаш, а не знаеш што значи гејмање на минимум. Тогаш таа конфигурација дефинитивно не е за тебе, нема да си ја подесиш како што треба и ќе се нервираш или нема ни да можеш да ја стартуваш играта што сакаш.
Иначе минимум ти е слика ТЕТРИС се надевам сега разбра. Најди си подобар ПЦ за да играш.

Kako na minimum ne te razbrav?!
Имам сличен лаптоп. Не знам како е за програми и дизајн ама за игри на high, very high settings да ги играш ќе можеш тие од 2013 што се (Tomb Rider, Assassins Creed 3, Дота 2, Counter Strike итн) Новите нема да ти ги пушти, а тие од 2015-2016 со судни маки и намалени детали, резолуција итн

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom